Színes

Megjelent az első előzetes a Young Royals új évadához

A Young Royals 3. évada ott folytatódik, ahol az előző véget ért Simon Erikssonnal és Wilhelm herceggel.

A Netflix svéd meleg tinidrámájának első előzetesében – amely jövőre tér vissza a harmadik évaddal – az álmodozó szemű Wilhelm szerelme felé sétál, és a következő szavakkal üdvözli: „Nem hiszem el, hogy itt vagy…„.

Én sem” – válaszolja Simon. „Bárcsak ne emiatt kellene„.

Nem, én sem így álmodtam meg” – mondja a trónörökös, mielőtt kacéran felajánlja, hogy megmutathatja Simonnak, milyen álma volt valójában.

A Simont alakító színész, Omar Rudberg a Digital Spy interjújában arra a kérdésre, hogy ő és főszereplőtársa, Edvin Ryding milyen sok intim jelenetet éltek át együtt, így válaszolt: „Nagyon biztonságban érzem magam, amikor Edvinnel dolgozom, vagy együtt lógunk. Tudom, hogy milyen a kapcsolatunk.

Ő is ugyanúgy érez, mint én. Egyszerűen tudjuk, hogy ott vagyunk egymásnak. Közeli barátok vagyunk. Biztonságban érezzük magunkat a közös munkában. Ezt az első évad forgatásakor meg kellett tanulnunk. Nem igazán ismertük egymást.

Úgy érzem, ma még jobban működik a kémia közöttünk. A kamera előtt, amikor Simont és Wilhelmet játsszuk, kellően biztonságban érezzük magunkat, így még jobban tudjuk alakítani a szerepünket. Mélyebbre tudunk menni, és nem félünk, nem érezzük magunkat kínosan vagy kényelmetlenül.

Az egyetlen furcsa dolog, hogy miután egész évben barátokként lógunk együtt, jön a forgatás, ahol elkezdünk csókolózni és fogdosni egymást, póló nélkül fekszünk az ágyban, vagy bármi más. Egymásra nézünk, hogy ‘Várj, mi van?’ Aztán elkezdünk nevetni. Nem tudjuk komolyan venni egymást. Nem tudunk egymás szemébe nézni. Egyszerre vicces és furcsa a helyzet. De nagyszerű. Megvan a maga varázsa.

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin