Színes

Megjelent az első előzetes a Netflix új queer tinidrámájához

A Netflix megosztotta az első előzetest a hamarosan érkező queer tinidrámájához, az Everything Now-hoz. Az október 5-én debütáló brit sorozat egy 16 éves lány, Mia mindennapjait követi nyomon, aki étkezési zavarból felépülve tér haza.

Visszacsöppen a hatodik osztály kaotikus világába, csak hogy rájöjjön, hogy a barátai nélküle folytatják a tinédzseréletet” – olvasható a szinopszisban. „Egy folyamatosan bővülő bakancslistával, három legjobb barátnővel és egy új, nagy szerelemmel együtt Mia fejest ugrik a randizás, a bulik és az első csókok világába, és hamarosan rájön, hogy az életben nem lehet mindent megtervezni„.

Miát Sophie Wilde alakítja, aki a Talk to Me című horrorfilm főszereplőjeként vált híressé, amely a stúdió legnagyobb bevételt hozó filmje lett az Egyesült Államokban. Vivienne Acheampong, aki a Netflix The Sandman című fantasy-drámájában Lucienne szerepéről ismert, Mia édesanyját, Vivet alakítja majd. Stephen Fry kapta meg Mia orvosának, Dr. Nellnek a szerepét.

A további szereplők között szerepel Lauryn Ajufo, Harry Cadby, Noah Thomas, Sam Reuben, Niamh McCormack, Jessie Mae Alonzo, Robert Akodoto és Alex Hassell.

Az író és alkotó Ripley Parker szerint a sorozat „a mentális egészséggel kapcsolatos kérdésekre összpontosít, amelyekkel sok brit tinédzser szembesül, különösen az étkezéssel és a testképpel kapcsolatban„.

Az Everything Now nyolc epizódos lesz.

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin