Színes

Kate Winslet legalább négy titkolózó meleg színészről tud

Jelenet az Ammonite című filmből / fotó: Lionsgate

 

Kate Winslet a The Times-nak beszélt arról, hogy ismeretei szerint legalább négy olyan hollywoodi színész van, akik azért titkolják saját melegségüket, mert attól félnek, többé nem kapnának heteró szerepeket.

Joggal tartanak attól, hogy romba dőlne a karrierjük, mert hiába beszélnek páran arról, hogy Hollywoodban már a csapból is a melegek folynak, ez bizonyítottan nincs így – az álomgyárban pedig a mai napig erős a homofóbia és a diszkrimináció. Winslet szerint az LMBTQ színészek helyzetén egy metoo-erejű kiállás segíthetne.

“Nem is tudom megmondani az általam ismert ilyen fiatal színészek (pontos) számát – néhányan már ismertek, mások a pályájuk elején állnak – de mind attól rettegnek, kiderül az orientációjuk, és ez útjában áll majd annak, hogy heteró szerepeket kapjanak.”

 

A színésznő minderről új filmje, az Ammonite kapcsán beszélt. Az Isten országa (God’s Own Country) rendezője, Francis Lee újra egy XIX. századi, azonos nemű szerelmet mesél el Kate Winslet és Saoirse Ronan főszereplésével.

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin