Kultúra

Jön a 10. LMBT Történeti Hónap

 

2022. február 4. és március 6. között a Háttér Társaság, a Labrisz Leszbikus Egyesület és a Szimpozion Egyesület immár tizedik alkalommal rendezi meg az LMBT Történeti Hónapot. A kerek évfordulón a Blinken OSA Archívummal közösen mutatják be az Előbújó dokumentumok 2.0: LMBTQI+ történetek Közép- és Délkelet-Európában című kiállítást. A témához kapcsolódóan vetítik az Out in East Berlin – Leszbikusok és melegek az NDK-ban című dokumentumfilmet, amelynek egyik rendezője, Jochen Hick nyitja meg a rendezvénysorozatot.

A részletes programot megtalálod a hivatalos oldalon.

Az esemény megvalósulását te is segítheted! Mint azt a szervezők írják, nincs olyan, hogy kis segítség: 1000 Ft adományból már plusz egy képet lehet kitenni a falra egy kiállításon, ezzel is többet megmutatva az LMBT-közösség történelméből.
Az adományok besegítenek a terembérlésbe, vagy hogy egy eseményen plusz egy meghívott szakértő mesélhessen az LMBT történelemről és kultúráról, vagy hogy egy külföldi szakértő is eljöhessen, és az LMBT Történeti Hónap még nagyobb és értékesebb tudásanyaggal járuljon közösségünk múltjának megismeréséhez. Ne feledd: minden felajánlás egy lépés előre!

Támogasd te is akár 1000 forinttal a rendezvényt és segíts összegyűjteni a 300.000 Ft-os célt, hogy egy minél színesebb eseménysorozat segítse a magyar közösséget!
Ide kattintva tudod támogatni a 10. LMBT Történeti Hónapot.

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin