Hírek

„Iszlám terápiával” gyógyítanák a homoszexualitást ázsiai tudósok

Az „iszlám spirituális terápia” modern gyógyászati eszközként való elismerése céljából gyűltek össze maláj pszichológusok és vallási vezetők a délkelet-ázsiai országban. „Az iszlám spirituális terápia önmagában képes gyógyítani az érzelmi szélsőségeket, az idegességet és a depressziót” – jelentette ki dr. Azizan Baruddin, az Iszlám Megértésért Maláj Intézet főigazgatója. „Bizonyítja továbbá, hogy képes helyreállítani az LMBT-kötődésű mentális rendellenességeket és személyiségzavarokat.

Mohd Fauzi Mustaffa egyházi gyógyító beszédet tart a konferencián

A mohamedán többségű Malajziában a törvények mind a homoszexualitást, mind a transzneműséget szigorúan tiltják. Mohd Fauzi Mustaffa egyházi gyógyító kifejtette, hogy a kúra fő eleme iszlám szent írások mantrázása, amely természetfölötti lények megidézésével segíti a test gyógyulását.

A férfi, aki a Maláj Egyházi Gyógyítók Szövetségének elnöke, elmondta, hogy a hozzájuk forduló betegek 85 százaléka már most is ezt a terápiát választja, így bíznak benne, hogy hamarosan hivatalosan is elismerik. Hozzátette, az is előfordulhat, hogy valaki nem gyógyul meg. Ezt azzal magyarázza, hogy Allah nem minden esetben ad rögtön engedélyt, ilyenkor türelmesnek kell lenni és várnia kell a betegnek.

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin