Hírek

Imádnivaló kisfia született a meleg focistának

Robbie Rogers-ről legutóbb annak apropóján írtunk, hogy szerinte – a sportolók és a nézők érdekében is – csak melegbarát országokban kellene vébéket vagy olimpiákat rendezni.

greg_berlanti_robbie_rogers

Ezután a komoly nyilatkozat után most egy sokkal örömtelibb hírrel szolgálhatunk: a focista és párja, Greg Berlanti Instagramon jelentették be, hogy új taggal bővült kis családjuk. A béranyától született csecsemő a Caleb Gene Berlanti nevet kapta, és mindkét apukája megosztotta első boldog pillanataikat a közösségi médiafelületen.

„Nagy büszkeséggel és szeretettel szeretném bemutatni a világnak a fiamat, Caleb Gene Berlantit, aki 2016. február 18-án jött világra” – írta Berlanti. – „Semmi sincs, amire jobban vágytam vagy amire többet vártam volna, mint az apaság. Az álmom nem valósulhatott volna meg a csodálatos családom és egy béranya, a fantasztikus barátaim és munkatársaim szeretete és támogatása nélkül, akik végig segítettek az úton.” 

Robbie Rogers szintén posztolt egy képet a csöppségről, amint éppen békésen szundikál: „Békével és szeretettel köszöntjük Caleb Gene Berlantit ebben a világban. Ő a legjóképűbb, legártatlanabb kis fickó, akivel valaha találkoztam.” 

A futballsztár 2013-ban coming outolt, miután visszavonult a Leeds csapatából, azonban egy ideje visszatért a pályára, és most az LA Galaxy csapatát erősíti, amelyben több nagy nevű brit focista – például David Beckham – is megfordult. Párja, Greg Berlanti pedig tévésorozatokkal keresi a kenyerét: többek között ő a producere a The Flash – A Villám-nak és A zöld íjász-nak, de közreműködött az Everwood és az Édes, drága titkaink készítésében is.

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin