Itthon

Kisgyermekes meleg párt mutat be a magyar ELLE magazin

ELLE
Fotó: ELLE

Az ELLE magazin hazai őszi címlapja kisgyermekes meleg házaspárt mutat be, a „szerelem nem ismer korlátokat” és a Born From Love, azaz Szerelemből született üzenetek jegyében.

A címlapfotón Hlatky-Schlichter Hubert és dr. Szegedi László szerepelnek, akikkel korábban a Humen is készített interjút. Az ELLE célja a borítóval, hogy felhívja a hazai média figyelmét a befogadóbb ábrázolás szükségességére, megkérdőjelezze a sokak által még mindig vallott kirekesztő társadalmi normákat, és ösztönözze a sokszínűségről, elfogadásról és egyenlőségről szóló párbeszédet.

Minden gyerek megérdemli, hogy biztonságos, gondoskodó és támogató közegben nőjön fel, és ezt senki nem gátolhatja meg a szülők nemi identitására hivatkozva. Legújabb számunkkal szeretnénk reflektorfénybe állítani azt a számtalan családot és kapcsolatot Magyarországon, amelyek eltérnek a hagyományos konvencióktól, mert őszinteségük és erejük megérdemli a reprezentációt. A „Born from Love” címlap a szeretet egyetemességét és azt a tagadhatatlan igazságot bizonyítja, hogy a család nem a biológiáról, hanem a kötelékekről szól.”  – mondta Mádai Vivien, az ELLE magyarországi főszerkesztője.

Az ELLE Magyarország szeretne szolidaritást vállalni az LMBTQ közösséggel, valamint elfogadásra ösztönözni olvasóit és ünnepelni a család minden formáját. Ezért arra kérnek mindenkit, hogy a #BornFromLove hashtag használatával csatlakozzon a párbeszédhez a szeretet és a család minden formája melletti kampányban.

A lapszám szeptember 5-től kapható az újságárusoknál.

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin