Lifestyle

Ilyen egy Grindr-beszélgetés, ha szó szerint vesszük a leírtakat

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Matthew Wilkas (@mwilkas) által megosztott bejegyzés,

 

Matt Wilkast legkésőbb akkor megismerte a fél bolygó, amikor élő adásban csókolta meg a párja. A színész 2018 februárjában, a phjongcshangi téli olimpia idején a sportoló Gus Kenworthy párja volt, aki mielőtt rajthoz állt volna, megcsókolta Wilkast. A történteket az NBC élő közvetítésének köszönhetően az egész világon láthatták, olyan országokban is, ahol nem történt még meg az azonos nemű párok elfogadása.

Épp akkor, amikor ez a bizonyos csók elcsattant, Wilkas egyik pályatársával, Daniel Vincent Gordh-dal közös YouTube-csatornát hozott létre. A felületen kibontakoztathatják a humorista énjüket, és lelkesen készítik a hosszabb-rövidebb, sokszor meleg témájú vicces videóikat. Persze, 2018 februárja óta sok minden történt Wilkas életében, például már nincsenek együtt Kenworthy-vel, vagy színpadi és filmes szerepein túl RuPaul sorozatában, az AJ és a királynő epizódjaiban is láthattuk.

A Matt and Dan csatorna viszont még mindig biztos pont az életében. Legutóbb egy “átlagos” Grindr-párbeszédből készítettek “őszinte” videót – ahol minden egyes leírt mondatot szó szerint kell érteni:

 

 

 

Vicces sztereotípiák – Ki az aktív és ki a passzív?

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin