Hírek

Így reagált anyu, amikor megtalálta fia meztelen OnlyFans képeit

Chris itt még szinte túl is van öltözve.

 

A floridai Orlandóban élő Chris nem különösebben szégyenlősködik a közösségi médiában. Szívesen posztol magáról képeket aligruhában a Twitteren, de itt nem állt meg. Miért ne kereshetne ezzel pénzt is? A már korhatáros képeit az OnlyFans oldalára tölti fel, ahol a képeire és videóira havi 9,99 dolláért csorgathatja a nyálát a nagyérdemű.

Eddig nincs is ebben semmi meglepő, tömegével élnek ezzel az opcióval a bevállalós férfiak.

Csakhogy Chris képeit megtalálta az édesanyja.

Sőt, hogy a helyzet még rosszabb legyen, nem is az anyja találta meg. Hanem anyuka egyik kolléganőjének a fia futott bele a képekbe, aki riadóztatta a saját anyját, a nő pedig a munkahelyén tálalta a tényeket Chris édesanyjának. A helyzet ennél megalázóbb talán már nem is lehet. Pedig dehogynem!

Anyuka a munkahelyéről azonnal üzent a fiának, aki rögtön sejtette, hogy valami baj van, amikor a teljes nevével indult a beszélgetés.

“Christopher Michael! Miért mondja nekem azt Jamie asszony, hogy látta a pucér fotóidat a fia Twitterén? Te most komolyan pénzért posztolod a pucér fotóidat?”

A megszeppent Chris hirtelen köpni-nyelni nem tudott, ez azért nem olyan szituáció, amit lazán tudna kezelni bárki. Neki sem igazán ment.

“- Nekem ööö… Talán van, talán nincs OnlyFans oldalam. Szóval vagy posztolok képeket, hogy népszerűsítsem az oldalt, vagy nem. Ez az egész csak egy feltételezés egyébként.

“Feltételezés? Szórakozol velem? Megmutatta a bejegyzéseket, és édesanyádként nagyon aggódok emiatt.”

“Nem fogsz válaszolni nekem?”

“- Meglehetősen kínos beszélgetés ez ahhoz, hogy üzenetekben intézzük, nem gondolod?”

“Rajta, hívj csak fel akkor, ha szeretnél, és próbáld megmagyarázni, de hogy őszinte legyek, nem érdekel. Csak azért csináltam úgy, mintha aggasztana, mert Jamie asszony még bent volt az irodámban. Keress csak pénzt, kicsim.”

Máris befrissítem az anyák napi kívánságlistámat, és a születésnapi és a karácsonyi kívánságlistámat is.”

Ha a beszélgetés elején nem tudott Chris megszólalni, a váratlan fordulattól annyira leesett az álla, hogy csupán három ponttal volt képes jelezni: elfogytak a szavai.

A sztorival eddig már több mint kétszázezer lájkot szedett össze Chris a Twitteren, de előkerültek azok a hozzászólók is, akik szerint kamu az egész. Erre aztán megosztotta az eredeti beszélgetésről készült képernyőfotókat, ahogy a közös képet anyukával is. És a nagy érdeklődésre való tekintettel a kérdéses OnlyFans profilt is közkinccsé tette egyúttal.

 

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin