Lifestyle

Homokóra: Nem bírtam hazáig várni a szexszel

És megtörtént. Ott a buliban. Biztos vagyok benne, hogy többen jártatok már úgy, mint én. Berúgtam, szemeztünk, smároltunk és nem álltunk meg ennyinél. Elvonultunk. Együtt, közösen. Hogy azt csináljuk. A júniusi Homokóra Timo túlfűtött perceiről szól.

 

Valamiért itthon mindenki olyan prűd. Nem azt mondom, hogy alap a buliban a szex, de néha jól esik rossznak lenni és engedni a csábításnak. A melegbárok többsége éppen ezért itthon is elszeparált magának egy helységet, ahol mindenki bátran szabadjára engedheti a benne lakozó „állatot”. Igen, ez a sötétszoba vagy ismertebb nevén dark room. Sok helyen azonban nincs erre lehetőség, de nem is feltétlenül szükséges. Ha nagyon szeretné, mindig megoldja az ember. Akár egy WC-ben is.

Van valami vad ebben az egész témában. Olyan, mint az outdoor vagy public szex. Valójában egy kicsit fedi is ezt a halmazt. Tetszik vagy sem, fiúk vagyunk, és néha csak a farkunk vezérel minket. Belenyúlunk egymás gatyájába a tánctéren vagy ledobjuk a pólót tombolás közben. Szemezünk, összesimulunk, nyalakodunk. Mindenki szeme láttára.

De mi a helyzet külföldön? Mi a helyzet azokban a nagyvárosokban, ahol tematikus bulik épülnek arra, hogy ne kelljen a vágyainkat egy fülkére vagy egy szobára korlátozni? Messze le vagyunk maradva tőlük. Képzeljetek el egy teljesen átlagos bulit, ahol mindenki izmos, táncol, jól néz ki, és egy idő után egyre többen ropják félmeztelenül. Nem véletlenül. Sarkokban, folyosókon, eldugottabb részeken, de akár a tánctér végében vagy a mellékhelység közös terében is látni lehet szexet egy ilyen buliban. Te pedig eldöntheted, hogy csak nézed őket, továbbállsz, esetleg beszállsz, gumival vagy gumi nélkül.

Nagyon sokan szeretnek rosszalkodni a védekezés legkisebb formáját is hanyagolva, de azt hiszem, mindannyian tudjuk, hogy ez milyen következményekkel járhat. Én csak annyit mondok, ne szégyelljétek magatokat amiatt, ha a kelleténél többet ittatok és egymásnak estetek egy buliban, legyen a helyszín mosdó, tánctér vagy dark room. Nem számít, hogy mások mit mondanak vagy gondolnak. Így is elég pici a magyar meleg társadalom, hiszen mindenki ismer mindenkit, neked pedig nincs időd arra, hogy mások rólad alkotott véleménye meghatározza az életedet. Itt csak egy dolog számít: hogy ésszel csináld. Legyen a srác magyar vagy külföldi, a lényeg, hogy vadul, de felelősségteljesen szexeljetek. És persze gumiban.

Kalandra fel!

Szerző: Timo

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin