Hírek

Halálbüntetés várhat a biszexuális kisfiút meggyilkoló párra

A 10 éves Anthony Avalost júniusban kínozták meg majd gyilkolta meg anyja és annak párja. A rendőrség szerint a gyilkosság előtt néhány héttel árulta el szüleinek, hogy “a fiúkat és lányokat is” szereti.

Mivel a 29 éves Heather és a 32 éves Kareemet gyilkossággal és emberkínzássa is vádolják, amennyiben a bíróság bűnösnek találja őket, a halálbüntetést is kezdeményezhetik ellenük.

Nem ez a két felnőtt első esete a hatóságokkal. Anthony halála előtt 2013-től kezdve összesen 18 vizsgálatot indítottak a család ellen, melyben összesen 88 vád is született – felmerült többek között gyerekbántalmazás, szexuális zaklatás és hanyagság gyanúja is.

Anthonyt néhány hónapra gyámság alá is helyezték, ám végül visszatérhetett otthonába, miután a pár vállalta, hogy eljár tanácsadásra.

A kisfiút kézzel, övvel és vezetékekkel is bántalmazták, megtiltották hogy használja a fürdőszobát és forró szószt öntöttek a szájába, és testvérei előtt is megszégynítették. Anthony súlyos fejsérülésekkel került be a kórházba, ahol belehalt sérüléseibe. Holttestén cigarettanyomokat is találtak.

A pár nem vallotta magát bűnösnek a bíróságon.

Forrás: PinkNews

Previous post

10-ből egy meleg szexelt nővel az elmúlt hónapokban

Next post

Úgy néz ki, megbukik a román népszavazás a házassági jogokról