Színes

Gus Kenworthy: Szexuálisan túlfűtött ember vagyok

Nagy utat tett meg 2015 óta Gus Kenworthy. Az amerikai olimpikon nyolc évvel ezelőtt az ESPN magazin címlapján hozta nyilvánosságra, hogy a férfiakhoz vonzódik. A 2018-as téli olimpián élő adásban csókolta meg párját, volt a Prada kampányarca, és az American Horror Story stábjához is csatlakozott.

Az Attitude-nek néhány nappal ezelőtt adott interjúban azonban olyan dolgokról mesélt, amelyekről korábban soha, vagy csak alig. Elmesélte például, hogy mint szinte minden meleg férfi, ő is sokat küzd azzal, hogy elfogadja a testét olyannak, amilyen. És arról is beszélt, mennyire szexuális lénynek tartja magát.

Nem hiszem, hogy tökéletes testem van. Testdiszmorfiás zavarral küzdök, ugyanúgy, mint minden meleg férfi. Vannak pillanatok, amikor örülök annak, ahogy a testem kinéz, és szigorúbban odafigyelek arra, hogy mit eszem, és jobban edzek” – osztotta meg.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

gus kenworthy (@guskenworthy) által megosztott bejegyzés

 

Aztán vannak pillanatok, amikor nem érzem jól magam. És az Instagram úgy működik, hogy valószínűleg nem ilyenkor fogok fotót posztolni. A platform a valóságnak ezt a fajta torzított változatát hozza létre.

„Azt mondják az emberek, szexuálisan túlfűtött vagyok, de nem érdekel, ki mit gondol. Hízelgő, és jól érzem magam vele. Nagyon, nagyon szexuális lény vagyok, és nagyon nyíltan beszélek erről.

 

Gus Kenworthy: Titokban randizni maga a tortúra

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin