Hírek

Gus Kenworthy: Titokban randizni maga a tortúra

Exkluzív interjút adott a The Advocate magazinnak Gus Kenworthy, aki a pénteken kezdődő phjongcshangi téli olimpiai játékokon freestyle síelés számban képviseli az Amerikai Egyesült Államokat. Noha második olimpiai megmérettetése lesz, ez az első alkalom, amikor nyíltan melegként lép a rajtvonalhoz. Szocsiból ezüstéremmel távozott és “borzalmasan” érezte magát, amiért titkolózott. Egy évvel később, 2015-ben bújt elő egy interjúban.

Gus Kenworthy

A The Advocate-nek most arról mesélt milyen nehézségeket okozott számára az ismerkedés, amikor még titok volt vonzódása a férfiakhoz. „Titokban randizni tortúra. A legnehezebb feladat, különösen akkor, ha szó szerint senki nem tudja rólad, hogy meleg vagy. Hisz nincs kivel megbeszélni, ha probléma merül fel a kapcsolatban, még csak egy jót panaszkodni sem tudsz senkinek.

Kenworthy magánélete előbújása óta mondhatni teljesen rendeződött. 2015 novembere óta Matthew Milkas színésszel jár.

A férfi azon kevés sportolók közé tartozik, akik Phjongcshangba indulva nyíltan vállalják, hogy az LMBTQ-közösség tagjai. Az olimpiai játékokon összesen 7 versenyző mondhatja el ezt magáról, róluk ide kattintva olvashatjátok el összefoglalónkat.

A fiatalember pár nappal ezelőtt Ellen DeGeneres vendége volt, ahol szóba került legújabb szemet gyönyörködtető fotója is. Kenworthy ezen meztelenül, síléccel a lábán pózol a havas hegyekben:

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin