Lifestyle

Fotósorozat – A biszexualitás ezer arca

Szeptember 23-án, tegnap volt a Biszexuális Láthatóság Napja, amelyről számos poszt megemlékezett a közösségi médiában és a világ több nagyvárosában ehhez kapcsolódóan rendezvényeket is szervezett a helyi LMBTQ-közösség.

Ennek kapcsán először is szeretnénk mindenki figyelmébe ajánlani egy most szombaton megrendezésre kerülő hazai, budapesti eseményt: Vitrai Sára vezetésével biszexuális közösségépítés indult, melynek aktuális eseményei megtalálhatóak Facebookon „Bi-tang jó találka!” néven. A soron következő Facebook-eseménye:

 

https://www.facebook.com/events/366645287345321/

 

Másodszor a PinkNews bemutatta egy fiatal fotográfus, a brit Ayla Carli munkáit, aki egyedülálló sorozatával kívánja felhívni a társadalom figyelmét a biszexuális közösség sokszínűségére. Aylát bátyja inspirálta, aki biszexuálisként bújt elő egykor neki. Itt látható munkájával a lány a sokszor mellőzött biszexuális közösség láthatóságát kívánja elősegíteni.

A fotóalanyok mögött látható háttér pedig a biszexuális közösség zászlaja. A bal felső szélen látható rózsaszín csík a homoszexualitást, jobb szélső kék a heteroszexualitást és középen a kikevert lila a biszexualitást jelképezi.

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin