Hírek

Fiatalon melegpornózott a hangosan homofób profi birkózó

 

A pankráció rajongóinak – illetve hát ha praktikusan nézzük, akkor talán inkább a melegpornót fogyasztó részének – gyanús lett, hogy a korábban homofób kirohanásai miatt százezer dollárra (kb. 30 millió forint) büntetett birkózó gyanúsan hasonlít az egyik felnőttfilmes előadóra.

A Lars Sullivan néven a világ legnagyobb és legsikeresebb pankráció-promotercégéhez, a World Wrestling Entertainmenthez (WWE) tartozó birkózó eredeti neve Dylan Miley, de mint az most kiderült, használt ő egy másik művésznevet is az idők során: Mitch Bennett név alatt a szebb napokat látott Randy Blue pornóoldalon is megtalálható a munkássága.

A gyönyörű lebukás úgy indult, hogy néhány szemfüles reddit felhasználónak gyanús lett, hogy a most 31 éves Sullivan bizonyos szögből mutat némi hasonlóságot Mitch Bennett tíz évvel ezelőtti kiadásával. A tippet elküldték a pankrációval foglalkozó Ringside News-nak, a riportereik pedig alaposan beleásták magukat a témába.

 

A két kép között csaknem 10 év a különbség.

 

A 2009-ben feltöltött fotókat és videókat kielemezve összehasonlították a képkockákat Sullivan korabeli fényképeivel. Sullivan, aki jelenleg egy térdsérülés miatt pihenőn van, még nem reagált az állításokra, mindenesetre a Twitter fiókáját gyorsan törölte. Ringbéli ellenfeleli persze kaján vigyorral osztják a videóit:

 

 

Hogy egy sportoló a profi pályafutása előtt vagy után felnőttfilmekben szerepeljen, önmagában semmiképp sem elítélendő, Sullivan esetének azonban pikáns ízt ad, hogy a jelek szerint ő úgy melegpornózott, hogy az évek során számtalan homofób kinyilatkoztatást tett. Ahogy a Sports Illustrated beszámol róla, 2007 és 2013 között két felhasználónév alatt homofób, szexista, rasszista kijelentéseket tett. Egy női sportoló kapcsán megjegyezte, hogy a nemi erőszak fogalma igazából egy szürke zóna, a muszlimokról kijelentette, hogy mindet az erőszak élteti, és hogy csak a fehér ember viselkedik felelősségteljesen, a feketék és a latinók nem tesznek magukért, csak az állami segélyeket várják, több férfi birkózótársáról pedig megjegyezte, hogy börtönbe kéne vonulniuk, hogy alapos gangbanget kapjanak. Az amerikai foci szerinte buzis, ahogy egész Kaliforniában csak melegek élnek, és durva stílusban kommunikálva előszeretettel sütött el homofób vicceket.

Miután – szintén reddit felhasználóknak köszönhetően – a korábbi kommentek napvilágra kerültek, a WWE százezer dolláros büntetést szabott ki, Sullivan nevében pedig egy közleményt is kiadtak:

“Nincs mentség az évekkel ezelőtt tett helytelen megjegyzéseimre. Nem tükrözik a személyes nézeteimet, nincs köze ahhoz, aki ma vagyok, és bocsánatot kérek mindenkitől, akit megbántottam.”

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin