Hírek

Férjhez ment Szingapúr miniszterelnökének meleg unokaöccse

Pénteken jelentette be közösségi oldalán Szingapúr miniszterelnökének unokaöccse, Le Huanwu, hogy végre egybekelhetett a férfival, akit mindennél jobban szeret, mégpedig Fokvárosban, Dél-Afrikában. A nagy napról Le Huanwu és párja, az állatorvos Heng Yirui is megosztotta legkedvesebb emlékét, kihangsúlyozva, hogy a szerelem végül mindig győzedelmeskedik – írja a PinkNews.

„A mai napon egybekelhettem a lelki társammal. Ez a kaland nagyszerű volt a barátaink és családjaink szeretetével és támogatásával. Mostantól pedig egy egész életen át élvezhetjük egymás szerető társaságát!”

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Yirui Heng (@hengyirui) on

 

A helyzet pikantériája, hogy Le Huanwu az országot 60 éve irányító politikusdinasztia tagja, és bár annak idején nagyapjának lett volna lehetősége megszüntetni a városállamban a homoszexualitás büntethetőségét, ezt nem tette. Erre a mai napig nem került sor az országban, homofób törvények vannak érvényben, de az aktivisták reménykednek benne, hogy Szingapúr hamarosan követheti India példáját a dekriminalizálást illetően. A miniszterelnök unokaöccse tavaly júliusban bújt elő Szingapúrban egy LMBTQ-kiállítás során, mely egybeesett az éves pride felvonulással:

„Az LMBTQ-közösség számára egyelőre csupán egy álom, hogy egy nap osztozhasson mindazon az emberi méltóságon, mint bárki más, és hogy teljes életet élhessen. Ha még nem bújtál volna elő, de az LMBTQ-közösség tagja vagy, arra biztatlak, hogy gyere el a pride felvonulásra. Remélem, hogy rájössz: az életünk sokkal többet ér, minthogy a szekrény mélyén lapuljunk, és hogy vannak emberek, akik igenis törődnek velünk. Végezetül, ha nyíltan az LMBTQ-közösséghez tartozol, erkölcsi kötelességed, hogy csatlakozz a felvonuláshoz. Ha te nem állsz ki magadért, nem várhatod el másoktól sem, hogy harcoljanak érted. Ez csakis a te erkölcsi kötelességed.”

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin