Lifestyle

Felújított klubban tér vissza Budapest legfiatalabb melegbuli-sorozata

fotó: Bertók Kriszti

 

2023. április 15-én ismét Dirty Cash a Black Hallban (Ex-Tesla Loft). Mutatjuk a részleteket.

A február 18-i sikeres nyitóbuli óta sokat változott a Dirty Cash bulik otthonául szolgáló Tesla Loft. Teljes körű felújításon esett át a hang- és fénytechnika, és az óbudai Flashback bezárásával sok rendezvényt átköltöztettek a Kazinczy utcába. A szembetűnő változások okot adtak arra, hogy a klub vezetői új arculattal és új névvel rukkoljanak elő: így született meg a Black Hall Budapest.

A szórakozóhely-komplexumban több klub is található, pl. a Madam, amely a belváros egyik legnagyobb szórakozóhelye. A Dirty Cashre érkező közönség azonban jól elszeparáltan szórakozhat az Black Hallban. A klubot a Kazinczy utca 21. szám udvarán áthaladva jobb kéz felől lehet megközelíteni. Egy hátsó bejáraton át a negyedik emeletig kell sétálni, hogy az egykori Radnóti színházteremben megtapasztalhassuk, mit is jelent pontosan az “Ultimo Powerhouse Experience”, amivel a szervezők hirdetik eseményüket.

A nyitóbulihoz hasonlóan ezt az eseményt is nagy titkolózás övezi, így aki többre kíváncsi, mindenképp olvassa el az új melegbuli sorozat indul Budapesten című cikkünket, amelyben pár mondat erejéig sikerült megszólaltatnunk az alapító tagokat. Azóta a szervezőktől megtudtuk, hogy hamarosan elkezdik tartalommal feltölteni Soundcloud accountjukat és a cikkünk végén található promó videók hanganyagára is nagyobb hangsúlyt fektetnek, mint korábban.

A szervezők lelkesedése és meleg szubkultúra pozitív fogadtatása remélhetőleg még sokáig kitart, hiszen a Dirty Cash valóban új dimenziót nyitott meg a Budapest – Berlin tengelyen.

 

Facebook esemény: DIRTY CASH 0002 @ BLACK HALL (1075 Budapest, Kazinczy utca 21.)
2023.04.15.

éjfél előtt 3000.- Ft // éjfél után 4000.- Ft
A bejáratnál csak készpénzzel tudtok fizetni.
A bárban a kártyás fizetés is elfogadott.
További információkért kövessétek az esemény hírfolyamát!

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dirty Cash (@dirtycashbudapest)

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin