Lifestyle

Új melegbuli-sorozat indul Budapesten

 

Dirty Cash néven új melegbuli-sorozat veszi kezdetét 2023. február 18-án a Tesla Loft-ban.

Bár a Facebook esemény nem sok részletet árul el az érdeklődőknek, de sikerült utolérnünk a szervezőket, akik elmondták, ez a fajta titkolózás nem véletlen. „Azt az üzenetet szeretnénk közvetíteni, hogy nem számít a mi személyünk vagy az eseményen fellépő DJ-k neve. Egy új közösséget szeretnénk építeni, ahová kizárólag azért jó tartozni, mert jó zene szól. Tisztában vagyunk vele, hogy ezzel nagyon kemény fába vágjuk a fejszénket, mert a zenei ízlés kifejezetten szubjektív tulajdonság.”

A pontos zenei irányt is hasonló titkolózás övezi. „Az eseményben Powerhouse-ként említett zenei vonalat nem szeretnénk tovább boncolni, azt viszont elárulhatjuk, hogy a Dirty Cash kifejezetten az igényes elektronikus zenét kedvelők bulija lesz, átölelve az elmúlt 30+ év minőségi korongjait. Ez nem egy pop buli, nem lesznek R’n’B vagy bármilyen más, kereskedelmi rádiókból visszaköszönő slágerek. A kört a másik végletről is szűkíteni szeretnénk: jelenleg techno zenei túlkínálat jellemzi a budapesti éjszakai életét. Mi nem szeretnénk ebbe a sorba beállni, a Dirty Cash nem egy techno buli. Abban viszont egészen biztosak vagyunk, hogy sikerül majd olyan katarzist teremteni a tánctéren, amire rég nem volt példa.”

Arra a kérdésre, hogy honnan jött az ötlet, már egyértelműbb válasz érkezett. „Látunk egy piaci rést, és látjuk azt az elégedetlenséget, ami nem LMBT-specifikus a budapesti éjszakában. Abban a zenei irányzatban, amiben mozgunk, harapni lehet, hogy ez „meleg” és melegeknek szól, így nem volt kérdés, hogy melegbulit szeretnénk csinálni” – tette hozzá a négyfős szervezőcsapat, akik több betűt is lefednek az LMBTQ+ rövidítés betűiből.
A Dirty Cash név eredete a csapat elmondása alapján egy fricskából származik, amit egy kellemes délután ihletett a Normafánál. Aki többre kíváncsi, az kóstoljon bele Budapest legújabb melegbulijába, ami új dimenziókat fog nyitni a Budapest – Berlin tengelyen.

Facebook esemény: DIRTY CASH @ TESLA LOFT
2023.02.18.

éjfél előtt 3000 Ft // éjfél után 4000 Ft
A bejáratnál csak készpénzzel tudtok fizetni.
A bárban a kártyás fizetés is elfogadott.
További információért kövessétek az esemény hírfolyamát!

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin