LifestyleUtazás

Ezért jó szállodába menekülni szilveszterkor

„És ti mit csináltok szilveszterkor?” Na ne!

„És ti mit csináltok szilveszterkor?” Téged is kiráz a hideg ettől a mondattól? Félsz, hogy meghívnak valahova? Félsz, hogy neked kell meghívnod másokat? Erre van egy jó megoldás: töltsd az év utolsó és első napját szállodában. Sok okod van rá.

Neked mi jut eszedbe a szilveszterről? A pezsgődurrogtatás? A lencse? A féktelen buli és jókedv? Vagy a zajos utcák, a folyamatos petárdázás és trombitálás, a robotolás a konyhában, vagy a buli utáni takarítás, ami nem is olyan buli, mint ahogy Szinetár Dóra énekelte? Ha idén nem azon akarsz gondolkodni fél egykor a buliban, hogy mikor illik hazamenni, vagy mikor mennek el a többiek, és az újévet nem takarítással vagy másnapos lencsefőzéssel akarod tölteni, akkor válassz egy másik utat. Menj szállodába szilveszterezni. Hiszen amúgy is: új év, új én!

Első ok: Nem kell semmit sem csinálnod

Se az év utolsó napján, se az év első napján. Ha házigazda vagy, mindkettő nap szerves része lesz a takarítás és elég kellemetlen az év első napjának reggelét vagy délelőttjét – vagy délutánját – takarítással kezdeni, ha pedig buliba mész, másnap problémás a lencsével bajlódni, amit ugye elfelejtettél beáztatni. Egy szállodában tiszta szoba vár, nem kell takarítanod, mert megteszik helyetted, és reggel-délben-este, sőt, éjjel is terülj-terülj asztalkám van, svédasztallal, szilveszteri falatokkal és igazi lakomával. Fejezd be 2023-at pihenéssel és kezd is azzal.

Második ok: Tényleg elengedheted magad

Otthon a legnagyobb wellness élmény, ha engedsz egy kád vizet, vagy a zuhanyzás közben picit feljebb emeled a hőmérsékletet. Egy megfelelő wellness szállodában is megteheted mindezt, de ki is mozdulhatsz a fürdőből, hogy aztán medencékben, jakuzziban vagy szaunában érezd ki a fáradt gőzt és gyűjts új energiákat. Hát nincs csábítóbb annál, hogy szilveszterkor a legnagyobb problémád az legyen, hogy akkor most mit is csinálj a wellness részlegen?

Harmadik ok: Új év, új környezet

Ugye milyen jó lenne már kora reggeltől nem a trombitálást hallgatni, este pedig nem a végeláthatatlan petárdázást? Ha úgy éreznétek magatok, mint egy király és királya? Ráadásul egy olyan környezetben lenni, ami szép, elegáns és leginkább úgy patyolattiszta, hogy nem kell bekapcsolnod a porszívót, vagy elpakolni, hogy a robotporszívó elakadás nélkül vándoroljon a lakásban. Egy szállodában nem vár más, csak tisztaság, nyugalom, csend, kényelem és gyönyörű környezet, ahol nincs más dolgod, csak élvezni ezeket. Ha menekülni akarsz a városból, jobb, ha az utad egy szállodába vezet, ahol mindenki azért van, hogy kiszolgáljon.

Negyedik ok: Végre egy kis intimitás…

Már nem a te világod a buli, ahol túl sok ember tömörül, miközben túl hangos a zene? Vagy nem vágysz a házibulira, ahonnan nem illik lelépni túl korán, túl sok az idegen? Vagy nem akarsz házigazdaként azon gondolkodni, hogy küldj haza mindenkit, mert te már aludnál? Egy szállodában még a legnagyobb szilveszteri bulin is a saját társaságoddal vagy szerelmeddel lehetsz, és akkor bújtok el a szobátokban kettesben, amikor csak akartok, hogy egy picit más ritmus szerint várjátok az új évet egy igazán nagy durranással.

Ötödik ok: Ó, a gasztronómia!

Mi a szilveszteri menü legnehezebb része? A vásárlás? A főzés? Gondolkodni, hogy melyik virslivel jársz a legjobban? Egy szállodában mindegyik problémát elfelejtheted, mert a menüről gondoskodnak, és neked nincs más dolgod, mint kitalálni, hogy pontosan mivel edd tele magad, és miből ehetsz annyit, hogy mindent megkóstolj, még azelőtt, hogy túlságosan teleennéd magad. Ráadásul ugyanúgy megtalálhatod a klasszikus szilveszteri fogásokat, amikből már csak babonából is ennél, mint a különlegesebb falatokat, amikkel 2024-et egy külön kis gasztronómiai kalanddal indíthatod. És nem kell utána mosogatni sem!

Plusz egy ok: Kész a műsor!

Nem kell azon gondolkodni, hogy ki milyen zenét szeret, nem kell a Sass-kabarét bámulni, és nem kell rettegni, hogy valami olyan társasjáték kerül elő a szekrényből, amit mire legalább a társaság fele megért, már keresni kell a Himnuszt a tévében vagy a Spotify-on (vajon fent van a Himnusz a Spotify-on?). Egy szállodában a műsor adott. Neked csak le kell ülnöd és élvezned a show-t, legyen az táncelőadás, élő zene vagy DJ, esetleg kirakni a Story-ba vagy vágni belőle egy gyors TikTok-videót. Ó, és persze közben fogyasztani a menüt és az italokat. Mert persze azért a pezsgő egy szállodai szilveszteren is pezsgő.

Jó, de hova menj?

Például a Hotel Sopronba, ahol még elcsíphetsz egy szilveszteri szállást két éjszakára december 30. és január 1. között. És lesz minden, amit fentebb írtunk.

  • December 30-án, szombaton előszilveszteri buli büfévacsorával, Nagy Sándor színész és musical énekessel és bulival DJ Solymival.
  • December 31-én, vasárnap, az év utolsó napján a buli welcome drinkkel kezdődik, majd egy nagyszabású gálavacsora következik korlátlan italfogyasztással. Éjfélkor büfévacsora is lesz, a pezsgős újévi köszöntést követően. De nem csak a gasztronómiai élvezetekre helyezzük a hangsúlyt: a hangulatról DJ Fenyvesi gondoskodik, míg a látványról egy brazil szamba és capoeira show. Tombolasorsolás és selfiegép is rendelkezésre áll, amit javasolt az első három pohár pezsgő elfogyasztása előtt használni.
  • Január 1-jén reggel büféreggeli várja a vendégeket, hogy kellő tápanyaggal kezdjék az újévet.
  • A csomag a Sky Wellness használatát is magában foglalja: infrakabinnal, sókabinnal, finn szaunával, gőzkabinnal, pezsgőfürdővel, egyedi városi panorámával, pihenőtérrel és modern fitneszteremmel, hiszen a sport az ünnepek alatt is az élet része.

Kattints ide a további részletekért és foglalásért!

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin