Lifestyle

3+1 szilveszteri melegbuli Németországban, amit kár kihagyni

fotó: Elena Mozhvilo on Unsplash

Durranjon a pezsgő, tánccipőket fel és irány Németország! Az év utolsó napját nem is tudnánk méltóbb módon megünnepelni, minthogy repülőre szállunk és részt veszünk az év egyik legnagyobb melegbulijában. Cikkünkben három különböző programlehetőséget mutatunk az ország három különböző tájékán, illetve hozunk egy ráadást is!

REVOLVER – Welcome 2024, Berlin

Németország egyik legismertebb havi melegbuli-sorozata a Revolver, amelyet évek óta rendeznek meg a berlini KitKat Klubban. A bulisorozat franchise alapon ma már több országban, köztük hazánkban is működik. A szervezők az idei évben is kitesznek magukért, december 31-én ugyanis kivételesen nem a KitKat-ben szervezik meg a partit, hanem egy igazán nívós helyen, a Nollendorfplatzon található Metropol Theatre-ben, amely épület előtt egyébként az LMBTQ karácsonyi vásár is helyet kap az ünnepek előtti időszakban.

A Revolver partisorozat része a BEAST Party, amelyet szintén megrendeznek az év utolsó napján a Säälchen nevű, krematóriumból lett rendezvényközpontban. A klubban két és fél emeleten szórakozhatnak a vendégek, akik az újévi Homecoming elnevezésű bulin a világ legjobb lemezlovasai közül kikerülő DJ-k zenéit élvezhetik.

 

 

Gay New Year’s Eve Party, Hamburg

Menő drag queenekkel, szexi táncosokkal és bomba DJ-kkel várja vendégeit a Boom! meleg bulisorozat újévi különkiadása Hamburgban. A Moondoo & Moondoo Basement elnevezésű klubban, a Reeperbahn negyedben tartott partit a helyi meleg szcéna szívében, a város összes meleg bárjához és klubjához közel rendezik meg. A helyszínt a 2007-ben bezárt híres New York-i éjszakai klub, a Roxy ihlette, annak ’70-es évekbeli vintage hangulatával.

A buli a Moondoo mindkét emeletét elfoglalja. A fő tánctéren egész éjjel popzene szól majd vendég DJ-kkel és meglepetés fellépőkkel. Az alagsorban elektronikus élvezetek várnak, hűen a mottóhoz: „BIGGER. BETTER. LOUDER.”, vagyis NAGYOBB. JOBB. HANGOSABB. A zenei élményt profi táncosok előadása és drag queen fellépők teszik még színesebbé.

NY. Club, München

München egyetlen meleg tulajdonú és működtetésű, az LMBTQ-közösséget célzó táncklubja várhatóan idén is hatalmas bulival várja a vendégeit. A tavalyi évben DJ HPM és a Londonból érkezett vendégelőadó, DJ Sharon O Love szórakoztatta a közönséget.

A klub egyébként világszerte elismert, mint München legjobb, legtrendibb éjszakai klubja, amely egy osztott szinten található és high-tech hang- és fényrendszerrel rendelkezik. A helyszínen nemzetközi top DJ-k fordulnak meg hétről hétre, a táncparketteken és a különböző termeken túl pedig egy hatalmas szabadtéri teraszra is kiszabadulhatnak a vendégek. A Muttis Terrace-Barban inni és dohányozni is van lehetőség, valamint az esetek többségében itt sláger pop- és diszkózene szól. VIP-terület is rendelkezésre áll a NY. Clubban, valamint sötétszobákba is elvonulhatnak az arra igényt tartó vendégek.

+1: Berghain, Berlin

Németország leghíresebb és leghírhedtebb szórakozóhelye, ahova arckontroll alapján engedik be a vendégeket, várhatóan szintén egy tavalyihoz hasonló, maratoni bulival készül. Ezen a helyszínen nincs állandó szabály, sosem tudni, hogy ki léphet be, és kit küldenek el. A Berghain nem kizárólag LMBTQ szórakozóhely, az ott megrendezett bulikon bárki részt vehet, ám a közönségére általánosságban jellemző a nyitottság.

Az újévet tavaly egy nagyszabású, 72 órás bulival, a MAMMOTH-tal ünnepelték a szervezők és a több száz vendég. Több szinten több mint 60 előadó szórakoztatta a közönséget az Elektroakustischer Salontól a Panorama Barig. Utóbbiban többek között Avalon Emerson, DJ Holographic, OK Williams, Sedef Adasi, és Paramidamaratoni lépett fel. A rendezvény tavaly december 30-án, pénteken kezdődött és január 2-án, hétfőn ért véget – Európa egyik legnevesebb szórakozóhelye a 2024-es évet sem csendben köszönti majd.

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin