GasztronómiaLifestyle

Ezeket a szívmelegítőket ajánljuk az ünnepekre

A karácsonyi vacsorához mindig jól csúszhat egy kis szívmelegítő, a szilveszteri buliról – szigorúan 10 fő alatt, 20:00-kor hazatérve – pedig végképp nem maradhat el a koccintás. Vagy két koccintás. Vagy három…

Szétnéztünk a Humen Shop kínálatában, hogy megmutassuk, mi kerüljön ma az ünnepi asztalokra.

Kristinus

Régi nagy kedvencünk a Kristinus márka – vezetőjével volt is már címlapunk – akiknek megannyi termékét rendelheted meg nálunk.

Van háromfajta fehérbor és egy vörösbor is, hogy mindenki megtalálja a saját kedvencét, de…

Rendeld meg itt!

De vannak izgalmasabb termékek is. Ilyen például a Must Have must (nincsen benne alkohol), habzóbor karácsonyra és pezsgő szilveszterre.

Rendeld meg itt!

Kovács Nimród

A Kovács pincészet boraiból is megéri bevásárolni, ha pedig nem tudunk dönteni három fehér és két vörös bor között, rendeljük meg az egész kollekciót. Majd válogathat a vendégsereg!

Rendeld meg itt!

Opera

Az Opera gin díjnyertes csomagolásával csodálatos ajándék, de sztár lehetsz vele a barátok előtt is, hiszen a 2021-ben is a gin lesz a legmenőbb ital.

Rendeld meg itt!

De ha szereted a klasszikusokat, akkor van számodra egy igazi örökzöld is: vodka, méghozzá szintén csodálatos csomagolásban, hála az Operának.

Rendeld meg itt!

Figyelem! Ha szeretnéd karácsonyra egy-egy üveg minőségi alkoholos itallal megörvendeztetni magadat vagy szerettedet, akkor siess a rendeléseddel! Ezek a legfőbb határidők!

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin