Itthon

Most már itthon is elérhető az ikonikus vodka szivárványszínű palackja

Az Absolut vodka számára nem újdonság az LMBTQ+ közösség melletti kiállás, ahogy a feléjük történő kommunikáció sem: úttörőként már a ’80-as évek elején megszólították közösségünket az Amerikai Egyesült Államokban. Ezt a fontos szerepet annyira komolyan gondolták, hogy már a kezdetekben együttműködtek Gilbert Bakerrel – a szivárványzászló megalkotójával – és Andy Warhollal, de az Absolut márka óriási bizalmat szavazott a RuPaul’s Drag Race-nek is, ugyanis az első szponzora volt a tehetségkutatónak még az indulás idején.

Ez a kötelék az évek során még tovább erősödött, és 2008-ban a pride zászló megalkotásának 30. évfordulójára megszületett az Absolut Original vodka első, limitált kiadású szivárványszínű palackja is.

Az első limitált kiadású palack után aztán a szivárványzászló 41. születésnapján – Gilbert Baker előtt tisztelegve – az Absolut márka bejelentette, hogy a szivárványszínű palack állandó helyet kap a termékcsaládban, és az Absolut Rainbow Edition vodka minden évben megtalálható lesz a boltok polcain és a bárokban.

 

 

Külföldön járva sokszor találkozhattunk már ezekkel a különleges palackokkal, először fóliázott, majd később festett formában. Az elmúlt években pedig már olyan különleges és szép kiadásokat is be tudtam szerezni, hogy néhány palack most is a nappalimat díszíti, persze már üresen.

Annak ellenére, hogy az Absolut Rainbow Edition a legtöbb pride hivatalos italaként van jelen, itthon eddig egyáltalán nem volt elérhető. Most viszont a magyar forgalmazónak és a lelkes munkatársainak köszönhetően már hazánkban is elérhető az Absolut Rainbow Edition vodka 2022-es verziója.

A termék először a Humen.Shop kínálatában jelenik meg, de hamarosan több bárban és szórakozóhelyen, és valószínűleg az üzletekben is kapható lesz. Ne feledd, a Humen.Shop-ban megvásárolt palackokkal nemcsak a mi munkánkat, de a hazai LMBTQ+ szervezeteket is támogathatod!

Koccintsunk az egyenlőségre és az elfogadásra most már itthon is az Absolut Rainbow Edition-nel!

KERESD A HUMEN.SHOPBAN!

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb