Itthon

Etyek polgármestere már ott is szivárványt lát, ahol nincs is

Etyek
Fotó: Zólyomi Tamás Facebook-oldala

Zólyomi Tamás, Etyek fideszes polgármestere a napokban arról posztolt a Facebook-oldalán, hogy jól halad a település iskolájának felújítása. Hozzátette, hogy reméli, hogy nemsokára sportcsarnokot, tanmedencét és egy középiskolai kihelyezett tagozatot is üdvözölhetnek. Majd azzal fejezte be a bejegyzést, hogy „egyik nagy feladatunk a jövőben a “szivárványosra” mázolt belső rendezése!”

 

A kommentelők nem tudtak az utóbbi mellett szó nélkül elmenni, több helyi lakos is felháborodott a kijelentésen. Az egyikük azzal válaszolt a polgármesternek, hogy „Tamás ezt lehet nem kellett volna. Engem most ezzel megbántottál. Részt vettem elég sok önkéntes munkában. Nagy pocakkal az iskola ablakait pucoltam. A bejáratnál a színes folyosót kitaláltam és megvalósítottuk a sok színes! nem szivárványos akármit mögéerőltettet butaságot!” (Sic!)  Mások felhívták a figyelmét, hogy az iskolában egy mandala van a falra festve, és elmagyarázták neki a szó jelentését.

Egy másik hozzászóló pedig nem érti, hogy „miért kell egy díszítő célú falfestményre ráhúzni hogy „szivárványos”.” Így folytatja: „Még HA konkrétan egy szivárvány lenne ott akkor se látnám a logikát, hogy miért kellene eltüntetni. Egy gyerekkel egy szivárvány láttán semmi nem fog történni, hiszen az egy természeti jelenség amiről egy ISKOLÁBAN úgyis tanulni fognak. „

Etyek polgármestere a kritikára csillámfaszlámás képpel válaszolt, majd egy hosszú kommenttel magyarázta az ideológiáját:

A világ a hamis “szivárványokkal”, az aberrált szexvideókkal, az erőszakos videójátékokkal, a drogokkal, a prideokkal és a nemek közötti divat alapú átjárhatósággal az ördög munkája! Az iskolában a hagyományokra, hazaszeretetre, becsületre, szorgalomra és minden jóra kell nevelni gyermekeinket! A gyermekek 12 éves korukig minta és példa követőek, az infrastruktúra is meghatározó a nevelésükben! A cigarettázó, pöfékelgető, csikkeket szétdobáló tanárok ugyan úgy nem jó irányban viszik a gyermekek szellemi és testi fejlődését, mint a csillámfaszlámás videók!

Mindezeket követően pedig korlátozta a hozzászólási lehetőséget a poszt alatt.

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin