Színes

A Heartstopper főszereplője szerint több biszexuális karakterre van szükség a tévében

Kit Connor több biszexuális karaktert szeretne látni a televízióban.

Connor, aki biszexuális tinédzsert alakít a Netflix Heartstopper című sikersorozatában, coming outja óta először beszélt nyíltan arról, hogyan érzi magát a biszexuális közösség tagjaként.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Heartstopper (@heartstoppertv) által megosztott bejegyzés

 

Véleményét a Critics’ Choice Awards panelbeszélgetésén osztotta meg a nyilvánossággal, ahol a Heartstopper másik sztárjával, Joe Locke-kal voltak meghívott vendégek.

Úgy gondolom, hogy a biszexuálisoké egy olyan közösség, amely megdöbbentően kevés reprezentációval rendelkezik, különösen a biszexuális férfiak” – mondta a Twitteren terjedő klipben.

Ez azért sokkoló, mert az LMBTQIA+ közösség hatalmas részét biszexuális emberek alkotják” – folytatta. „Hatalmas közösség vagyunk, mégsem kapunk elég reprezentációt„.

 

 

Arról is beszélt, hogy milyen érzés hozzájárulni közössége képviseletéhez. „Igazi öröm volt megtestesíteni ezt az utazást és ezeket az élményeket” – utalva a Heartstopperben Nick karakterére.

Eljátszani ezeket a pillanatokat – úgy éreztem, ez a karakter történetének lényege” – folytatta. „Nemcsak arról van szó, hogy kitaláljuk, egy fiú vonzódik-e egy másik fiúhoz, hanem arról is, hogy választ kapjunk rá: hirtelen érvényét veszíti-e mindaz, amit korábban gondolt a szexualitásáról. És azt hiszem, ezek olyan témák, amelyekkel nem találkozunk elég gyakran.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin