Színes

Megjelentek az első képek a Heartstopper új évadához

Július 8-án a Netflix közzétette az első kilenc képet a Heartstopper harmadik évadából. A fotókon az összes főszereplő feltűnik, így többek között Charlie, Elle és Isaac is. Az új évad október harmadikán debütál.

 

 

Az évad hivatalos szinopszisa a következő: „Charlie szeretné elmondani Nicknek, hogy szereti őt. Nicknek is van valami fontos mondanivalója Charlie számára. Ahogy a nyári szünet véget ér és a hónapok száguldanak, a barátok kezdenek rájönni, hogy a tanév egyaránt hoz örömöket és kihívásokat.

Miközben egyre többet tudnak meg egymásról és a kapcsolataikról, közösségi eseményeket és bulikat terveznek, valamint elkezdenek gondolkodni az egyetemválasztáson, mindenkinek meg kell tanulnia, hogyan támaszkodjon a szeretteire, amikor az élet nem a tervek szerint alakul.

Sajnos Sebastian Croft (Ben Hope) és Olivia Colman (Sarah Nelson) nem csatlakozik a stábhoz. Az új arcok táborát erősíti Darragh Hand (Silent Witness) Michael Holdenként, Jonathan Bailey (Fellow Travelers) Jack Maddoxként, Hayley Atwell (Agent Carter) Diane néniként és Eddie Marsan (Ray Donovan) Geoffként.

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin