Színes

Bejelentették a Heartstopper harmadik évadának kezdődátumát

Ahogyan közeledik az október, úgy tudunk meg egyre több részletet a Heartstopper harmadik évadáról. A queer tinidráma hivatalos premierdátumát bejelentő videó egy exkluzív teaser a Birds of a Feather című számmal, amely Billie Eilish hamarosan megjelenő albumáról, a Hit Me Hard And Softról származik.

A klip szerint, amelyben Charlie (Joe Locke) és Nick (Kit Connor) köszönnek és bókolnak egymásnak, a Heartstopper harmadik évadának premierje október 3-án, csütörtökön lesz, azaz az első epizódok attól a naptól érhetőek el Netflixen.

Az évad hivatalos szinopszisa a következő: „Charlie szeretné elmondani Nicknek, hogy szereti őt. Nicknek is van valami fontos mondanivalója Charlie számára. Ahogy a nyári szünet véget ér és a hónapok száguldanak, a barátok kezdenek rájönni, hogy a tanév egyaránt hoz örömöket és kihívásokat.

Miközben egyre többet tudnak meg egymásról és a kapcsolataikról, közösségi eseményeket és bulikat terveznek, valamint elkezdenek gondolkodni az egyetemválasztáson, mindenkinek meg kell tanulnia, hogyan támaszkodjon a szeretteire, amikor az élet nem a tervek szerint alakul.

A harmadik évadban visszatér Yasmin Finney mint Elle, William Gao mint Tao, Corinna Brown mint Tara, Kizzy Edgell mint Darcy és Tobie Donovan mint Isaac. Melléjük Jenny Walser mint Tori, Cormac Hyde-Corrin mint Harry, Rhea Norwood mint Imogen, Fisayo Akinade mint Nathan, Chetna Pandya mint Singh edző és Bradley Riches mint James. Sajnos Sebastian Croft (Ben Hope) és Olivia Colman (Sarah Nelson) nem csatlakozik a stábhoz, utóbbi nemrég erősítette meg, hogy „nem tudta beilleszteni” a sűrű programjába.

Az új arcok táborát erősíti Darragh Hand (Silent Witness) Michael Holdenként, Jonathan Bailey (Fellow Travelers) Jack Maddoxként, Hayley Atwell (Agent Carter) Diane néniként és Eddie Marsan (Ray Donovan) Geoffként.

Nézd meg a Heartstopper harmadik évadának legújabb teaser videóját, amelyet Billie Eilish új száma kísér!

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin