Hírek

Elraboltak, majd meggyilkoltak egy színészt, mert melegnek nézett ki

Több forrás is megerősítette, hogy az alig 24 éves Karar Noshi holttestét dobták ki ismeretlenek az utcára Irak fővárosában, Bagdadban. A szülők még aznap este megerősítették a hírt, miszerint gyermekük elhunyt. Azon járókelők, akik látták a fiatal színész testét és felismerték, ki ő, beszámoltak róla, hogy elrablói szemmel láthatóan megkínozták és gyakorlatilag halálra verték.

Karar Noshi

Noshi a Bagdadi Egyetem Művészeti Karán diplomázott és nagy népszerűségnek örvendett az iraki fiatalok körében. Ismert volt egyedi stílusáról, különleges megjelenéséről. Sokan „Irak Szépségkirályának” nevezték.

Azt egyelőre nem tudni, kik felelősek a fiatalember haláláért, több arab nyelvű Facebook és Twitter poszt azonban kiemeli, ez újabb bizonyítéka annak, hogy az Iszlám Állam gondolkodásmódja jelen van. Sokan már korábban is vádolták azzal, hogy meleg és közmegegyezés van azzal kapcsolatban, hogy emiatt gyilkolták meg.

A színész halála alig pár héttel azután következett be, hogy ismeretlenek az LMBT-közösség elfogadására felhívó plakátokat ragasztottak ki Bagdad több pontján.

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin