Kultúra

Először viszik színpadra a Brokeback Mountaint

Idén tavasszal történelmet ír a londoni Soho Place, ugyanis színapdra viszik Annie Proulx regényét. a Brokeback Mountaint, amelyet legtöbben a 2005-ös filmadaptációból ismernek.

A zenés darab főszerepeit Mike Faist és Lucas Hedges alakítják, a dalokat pedig a Fairground Attraction énekesnője, Eddi Reader adja elő. A világpremierrel egyidőben Ashley Robinson drámaíróként debütál. A dalokat egyébként az a Dan Gillespie Sells írta, aki az Everybody’s Talking About Jamie (Mindenki Jamie-ről beszél) című sikermusical zenéjét is jegyzi.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

@sohoplace (@sohoplace) által megosztott bejegyzés

 

A Brokeback Mountaint már többféle formában is újraalkották, mindegyiknek megvan a maga sajátos hangulata és varázsa. Ashley forgatókönyve friss és mélyen megindító, olyan nézőpontokat nyit meg, amelyek sem az eredeti, sem az egymást követő feldolgozásokban nem láthatók” – mondta Annie Proulx írónő.

Ashley Robinson drámaíró a lehetőségről szólva elmondta: „Megtisztelő, hogy Annie Proulx megbízott azzal, hogy új formában keltsem életre időtlen és egyetemes történetét. Egy olyan történetet, amely oly sokaknak sokat jelent, és bizonyára egy egész új generációnak is ugyanannyit fog jelenteni.”

Az első előadás május 10-én kerül bemutatásra, és a darab augusztus 12-ig tekinthető meg a brit fővárosban. További információ angol nyelven itt található.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin