Színes

Először mesélt Ricky Martin válása részleteiről

Sokkolta a világot egy hónappal ezelőtt a popsztár Ricky Martin és férje, Jwan Yosef bejelentése, miszerint hat év házasság után elválnak. Martin azóta Európában turnézik és egy jachton pihen 14 éves ikerfiaival, míg Yosef egy Instagram-szelfit leszámítva nem igazán mutatkozott a nyilvánosság előtt.

A napoktban azonban mindkét férfi megszólalt a válással kapcsolatban. Ricky Martin egy előre egyeztetett interjúban mesélt, míg Yosefhez a nyílt utcán intézett kérdéseket egy riporter. A svéd-szír művészt a Hoy Dia című spanyol nyelvű talk show riporter-operatőre érte utol. „Minden rendben van, köszönöm” – mondta. „A gyerekek boldogok, mi pedig boldogan váltunk el„.

 

 

Martin a Telemundo újságírójával, Lourdes Collazóval ült le beszélgetni, és mesélt arról az időszakról, amikor elkezdett szétesni a házasságuk, és arról is, hogy készen áll-e rá, hogy újra szerelmes legyen.

Amikor a nyilvánosság megtudta, már túl voltunk egy gyászfolyamaton” – mondta Martin a Hoya riportja szerint – „Jwan és én mindig is egy család leszünk. Van két gyermekünk, akiket együtt fogunk felnevelni, és ez nem egy frissen hozott döntés. Már régóta tervezzük ezt a helyzetet, a COVID-világjárvány előtt kezdtük„.

Martin és Yosef azt tervezik, hogy megosztják a két gyermekük – a 4 éves Lucia és a 3 éves Renn – felügyeleti jogát, Martin pedig továbbra is egyedül neveli majd a házassága előtt született két, mára már tinédzser korú fiát.

Amikor a házasságuk kezdett szétesni, az apák vigyáztak arra, hogy ne veszekedjenek a gyerekeik előtt. „A gyerekeim soha nem láttak veszekedést Jwan és köztem” – mondta Martin. Sikerült barátságban maradniuk egymással, ami nagyrészt annak köszönhető, ahogyan a szakítást kezelték. „Csodálatos volt. Még azt is mondtam Jwannak, hogy írnunk kellene egy könyvet arról, hogyan kell rendesen elválni. De tényleg, ha valaki válni készül, jöjjön és beszéljen velünk, mert mi már kitaláltuk ezt” – viccelődött. „Sokkal könnyebb volt, mint gondoltuk, de idővel és higgadtsággal csináltuk„.

A Puerto Ricó-i énekes a házassága zökkenőmentes felbomlása ellenére sem áll készen arra, hogy azonnal visszaugorjon a randizás bugyraiba. „Csak semmi kapkodás! Hét vagy nyolc évig voltam együtt Jwannal. Jól akarom érezni magam, élvezni akarom az életet… Először nyugodjunk meg, de igen, el tudom képzelni magam egy másik kapcsolatban” – árulta el. „Nem a közeljövőről beszélek, de szeretek szerelmes lenni, szeretek kapcsolatban lenni, szeretek reggelente egy reggeli csókra és reggelire ébredni.

A Livin’ La Vida Loca énekese szeptemberben a Dominikai Köztársaságba utazik egy szimfonikus koncertre, mielőtt októberben megkezdi Trilogy Tourját, ahol olyan latin popsztárokkal lép fel közösen, mint Enrique Iglesias és Pitbull.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin