Színes

Eljegyezte párját a nyíltan meleg profi focista

 

Josh Cavallo ausztrál focista az Instagramon számolt be arról, hogy eljegyezte kedvesét – írja a Daily Mail.

A labdarúgás világában ritkán vállalják fel a férfi sportolók az orientációjukat, Cavallo 2021-ben bújt elő, a profi fociban elsőként. Párját, Leighton Morrellt tavaly decemberben mutatta be a nagyvilágnak, és úgy tűnik, olyan nagy a szerelem kettejük között, hogy megérett a kapcsolatuk a továbblépésre is.

Cavallo a csapata, az elsőosztályban szereplő Adelaide United segítségével kérte meg barátja kezét a stadionban. A focista képeket is posztolt az eljegyzésről, és megköszönte csapatának a segítséget.

„A végtelen támogatásotok nagyon sokat jelent nekem. Olyan biztonságos helyet teremtettetek a labdarúgásban, amiről álmomban sem gondoltam volna, hogy valaha is lehetséges lesz, és arra bátorítottatok, hogy életem minden napját hitelesen éljem. Úgy éreztem, helyénvaló megosztanom ezt a különleges pillanatot a pályán, ahol minden elkezdődött” – írta a fotók alá.

Csapata hivatalos Instagram-fiókja szívecskékkel reagált az üzenetre.

Cavallo a melegek jogainak egyik vezető hangadója a labdarúgásban, és nemrégiben nyíltan beszélt arról, hogy milyen kegyetlen támadások érik a közösségi médiában emiatt.

„Azért osztom meg az életemet ezen a közösségimédia-platformon keresztül, hogy segítsek az embereknek a világ minden táján fejlődni. Hogy a saját bőrükben érezzék magukat erősnek. Hogy elfogadják azt, akik lenni szeretnének” – írta az Instagramon az üzenetek képernyőfotóival együtt.

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin