Színes

Véget ért Ricky Martin házassága

Hat év házasság után Ricky Martin és Jwan Yosef elválnak – erősítették meg a People magazinnak.

Úgy döntöttünk, hogy véget vetünk a házasságunknak, szeretettel, tisztelettel és méltósággal a gyermekeink iránt, és tiszteletben tartva azt, amit párként megtapasztaltunk ezekben a csodálatos években” – osztotta meg közös nyilatkozatban a Puerto Ricó-i szupersztár és a szír-svéd művész.

A legnagyobb vágyunk most az, hogy továbbra is egészséges családi dinamikával és egy békére és barátságra épülő kapcsolatban folytassuk gyermekeink nevelését, megőrizve az egymás iránti tiszteletet és szeretetet” – folytatja az ex-pár, akiknek két közös gyermekük van: a 2018-ban született lányuk, Lucia és a 2019-ben született fiuk, Renn. Martin 2008-ban született ikerfiait, Matteót és Valentinót továbbra is egyedülálló szülőként neveli.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ricky Martin (@ricky_martin) által megosztott bejegyzés

 

Az 51 éves Martin és a 38 éves Yosef 2015-ben ismerkedtek meg az Instagramon, és hat hónappal később kezdtek randizni, miután Londonban először találkoztak személyesen. Románcukat egy 2016-os gála vörös szőnyegén tették hivatalossá, és még ugyanabban az évben bejelentették eljegyzésüket, majd 2018-ban összeházasodtak.

A Livin’ La Vida Loca énekese 2018 januárjában az E! Newsnak adott interjúban osztotta meg először házasságuk hírét. „Férjhez mentem, és pár hónap múlva nagy bulit csapunk” – mondta a csatornának. „Esküt tettünk, és aláírtunk minden papírt„.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ricky Martin (@ricky_martin) által megosztott bejegyzés

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin