Színes

Ricky Martint az édesapja bátorította a coming outra

fotó: Apple TV

Ricky Martin épp új sorozatát, a hatvanas években játszódó Palm Royalt népszerűsíti. A tízrészes sorozat egy hétköznapi nő, Max kalandjait követi, aki semmi mást nem akar, csak bekerülni a gazdagok és előkelők klubjába – ahol történetesen Ricky Martin a személyzet tagjaként minden titkot ismer.

A Palm Royal adta az apropót, hogy az énekes-színész elmenjen Andy Cohenhez, és az ő műsorában került elő a 2010-es coming out. Itt mesélte el, hogy miután megszületettek az ikerfiai, Martin édesapja, aki pszichológus, leült vele beszélgetni. Az apja megkérdezte, hogy mire vár, hiszen mit fog ezzel tanítani a gyerekeinek, azt, hogy éljenek hazugságban? Apja ezért arra bátorította, hogy tegye meg a nyilvános coming outot, és ő segít ebben.

A menedzsmentje ugyanakkor nem volt lelkes. Azt mondták az énekesnek, hogy a coming outtal véget érne a karrierje. A műsorban felidézte, miket mondtak neki: „Ne tedd! Nincs rá szükséged. Miért tennéd? Hallgass! Nem kell nyilvánosságra hozni. Mindenki tudja körülötted. Nem kell elmondanod a világnak. A barátaid tudják, a családod tudja. Miért kell a kamera elé állnod és beszélned róla?”

Édesanyjának 18 éves korában mondta el, aki egy perc alatt elfogadta, de aggódott, hogy nehogy bántsák a fiát az emberek. Ezért Martin úgy intézte, hogy édesanyja épp egy repülőn üljön útban hozzá, amikor megteszi a nyilvános bejelentést.

Ezt a bejelentést nem egy interjúban vagy kamerák előtt tette, hanem az interneten, és amikor megnyomta a küldés gombot, az „elképesztő érzés” volt: „Bárcsak hússzor is előbújhatnék! Természetesen elkezdtem bőgni, mint egy kisbaba. Megnyomtam a küldést, és azt gondoltam: Ennyi? Az asszisztensem, Paco, aki a mai napig az asszisztensem, ott volt mellettem, és azt mondtam: Azt hiszem, most szükségem van egy ölelésre.”

 

Ricky Martin 2017-ben házasodott össze a festőművész Jwan Yoseffel, 2018-ban és 2019-ben béranya segítségével megszülettek a gyermekeik. A pár 2023 júliusában jelentette be, hogy véget ért a házasságuk.

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin