Színes

Élő showműsorokkal várja az izgalomra vágyókat a Magnum Szauna

 

Teljesen megújult az idén 22 éves Magnum Szauna programkínálata: a különböző szexuális irányzatok és fétisek kiélésének teret adó partikon túl élő showműsorok tarkítják az eseménynaptárt.

Fétis estek, meztelen éjszakák, élő show: többek között ezek a programok borzolják a kedélyeket a budapesti Magnum Szaunában a jövőben. A legközelebbi, igencsak túlfűtött eseményt már ezen a héten tető alá hozzák, amikor is legnépszerűbb programjukat, a Dark&Naked partit háromnaposra bővítik. Pénteken és vasárnap a szokottak szerint várják a meztelen, sötét éjszakát kedvelőket, szombaton pedig igazi ínyencséggel készülnek: Nicola Antonio és Wolf Rayet olasz pornósztárok élőben mutatják be tehetségüket a nagyteremben elhelyezett pódiumon, és nem is egy, hanem mindjárt két egymást követő időpontban, este 8 és 9 órakor.

A program pikantériája, hogy itt nem lesz érvényben a „mindent a szemnek, de semmit a kéznek” szabály, tehát a profi fellépőkkel azok a bátor vendégek is összemérhetik lepedőakrobatai képességeiket, akik nem félnek csatlakozni hozzájuk. Ugyanezt megtehetik április 1-én, szombaton is, amikor a Magnum Szauna a Triton nevű eseménysorozattal közösen egy igazi nagy durranásra készül.

Aznap az egyik világhírű melegpornó-színész, PJ Knox lép fel élőben a szauna nagytermében.

A felnőttfilmes partner nélkül érkezik Budapestre, ezért előadótársát még keresi a szauna. Így akár neked is lehetőséged adódhat arra, hogy együtt szórakoztasd a közönséget egy valódi sztárral. PJ Knox leginkább egy olyan 20 és 40 év közötti, erős alkatú, férfias és belevaló partnerre vágyik, aki többnyire az aktívak táborát erősíti. Aki úgy érzi, azonosulni tud a leírtakkal, annak fényképes jelentkezését az mszauna@hotmail.com e-mail címre várják.

PJ Knox

 

„Bár idehaza sokan még nincsenek tisztában vele, hogy mit is takar egy élő show, illetve többen bizonytalanok és talán bátortalanabbak, de aki szereti a Dark&Naked partit, annak biztosan tetszeni fog” – hívta fel a figyelmet Kerekes János, a Magnum Szauna tulajdonosa. Hozzátette: ez a fajta műsor nyugatabbra egyáltalán nem idegen, sőt, Európában egyre elterjedtebb például Spanyol- és Olaszországban.

Az élő show után aztán ezúttal is elszabadulhatnak az indulatok, amit mindkét alkalommal nagyban segít majd a szauna egy másik újítása, a jelzőkötény. Aki néhanapján felkeresi a létesítmény weboldalát, az már találkozhatott a Kötény Éjszaka nevű programmal, amelynek lényege, hogy mindenki a preferált szerepének megfelelően kap fekete, szürke vagy fehér kötényt, avagy törölközőt. Ezeket osztják ki majd a hétvégén, illetve április 1-én is, megkönnyítve a pártalálást.

„Április 1-én nemcsak live show-val, de egy prevenciós célú előadással is készülünk délelőtt 11 órától, amikor PJ Knox egy szakemberrel fog beszélgetni a meleg férfiakat mélyen érintő témákban. A terveink szerint minden szombat délelőtt lesz valamilyen érdekfeszítő előadás többek között a különböző addikciók, a biztonságos szex, chemszex, barebacking, fisting témájában. Bizonyos tematikák taglalása esetén biztonságok körülmények között zajló szemléltetést is tervezünk” – fejtette ki a szauna tulajdonosa.

 

Kerekes János / fotó: Máthé Bence

 

Az izzasztó élő show-kon, valamint a prevenciós célú előadásokon túl egyéb eseményekkel is színesedett a Magnum programkínálata. Ilyen például a havi egyszer, hétfői napon megrendezett X-Plore és X-Change:

„Előbbi egy biszexuálisoknak szóló program este 19 órától. Amikor elindítottam, az volt a tervem, hogy mindenki, aki kíváncsi a helyre – legyen férfi vagy nő -, el tudjon jutni hozzánk. Mivel az igazi biszexuális férfiaknak a swinger klubok nem nyújtanak valódi lehetőséget a kibontakozásra, elsősorban ők éltek a lehetőséggel, akik többnyire a barátnőjüket is hozzák. Ezzel szemben az X-Change azoknak a férfiaknak ad lehetőséget arra, hogy biztonságos és elfogadó helyen élhessék ki a szexualitásukat, akik női ruhát szeretnek húzni. Az úgynevezett cross-dresserek számára egyetlen olyan hely sem volt, ahol ezt meg tudták tenni, mi pedig senkit sem szeretnénk kirekeszteni, így próbálunk nekik is teret biztosítani” – árulta el Kerekes János. Kiemelte: hasonlóképpen jártak a különböző fétiseket kedvelők és a harminc alatti felnőttek kedvében is.

„Szintén havi egy alkalommal, ugyancsak hétfői napon rendezzük meg a Fetish Night-ot, ahova mindenkit szeretettel várunk a felszereléseivel együtt, hogy kiélhesse a vágyait, legyen az bdsm, dominancia játék, bőr, latex vagy az úgynevezett puppy fétis. Sokszor hallani, hogy a Magnum közönségének nagy része egy bizonyos korosztály fölött van. Ezért is döntöttünk úgy, hogy havi egy kedden kizárólag a 18-29 év közötti felnőtteket engedjük be a szaunába a Toy Boy elnevezésű eseményen, hogy a saját korosztályukon belül találhassanak partnert, vagy partnereket. Mindezen kívül az eddigi programjaink is változatlanok, ami pedig az élő show-kat illeti, PJ Knox előadását követően a jövőben több hasonló eseményt is tervezünk.”

 

Máthé Bence

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin