Életmód

Ünnepelj Oktobearfestet a Magnum Szaunával!

Oktobearfest néven a belvárosi Magnum Szauna is megrendezi idén a maga Oktoberfestjét, melynek különlegességét az adja, hogy ez lesz az év legnagyobb hazai macitalálkozója. Lássuk is, milyen programok várják az érdeklődőket!

A Magnum Medvetalálkozó október 26-án péntek este 19 órától veszi kezdetét finom pizzával, 22 órától pedig a Dark and Naked – Hairy edition indul. Itt nagyobb területen lehet élvezni a musclebears, chubs, chasers macitípusokat a félhomályban.

 

Oktobearfest a Magnum Szaunában

 

Az Októbear Weekend fénypontja a szombati buli: Októbear Fest Night. 20 órakor érkeznek az est pornósztár fellépői: Alberto Esposito és Alex. 21 órakor pedig garantáltan egy száj sem marad éhesen: virsli, kenyér és finom sör ad erőt, hogy a brummogás vasárnap reggelig tartson. Ezt követően 22 órakor felforr a levegő a Magnum színpadán – LIVE Show Alberto Esposito-val és Alex-el. Kihagyni bűn lenne!

Mindenképp gyere el, mert csak így tudhatod meg, hogy az olaszok valóban jobban „csinálják”-e! Utána egész este non stop nyitva tartás.

A Magnum Szauna október 28-án, vasárnap délután 15 órakor mond búcsút régi és új barátainak egy kis nassi társaságában, 17 órakor pedig a Bear hétvégén utoljára Dark and Naked – ezúttal már vasárnapi kiadásában.

Pár héttel ezelőtt a Magnum Szauna Frici személyében megválasztotta az első Mr Magnumot. A győztessel a verseny izgalmairól alábbi interjúnkban beszélgettünk:

“Nincs esélyem? Akkor megpróbálom!” – Interjú a Mr Magnum első győztesével

hirdetés
Previous post

"It is normal to be different" - Interview with Ulrike Lunacek, Former Vice President of the European Parliament

Next post

Ismerjük meg együtt az interszexualitást!