Hírek

“Nincs esélyem? Akkor megpróbálom!” – Interjú a Mr Magnum első győztesével

Mint arról mi is beszámoltunk, múlt szombaton adott otthont a budapesti Magnum Szauna az első Mr Magnum versenynek. A megmérettetésen tizen indultak és a tét nem volt kisebb, mint 2019-ben egy éven át képviselni a szaunát.

A korona végül Frici fejére került, aki többek között elmesélte miért jelentkezett a versenyre, hogyan érezte magát és szerinte mi volt győzelme titka!

 

 

Miért jelentkeztél a Mr Magnum versenyre?

Kerekes János, a Magnum Szauna tulajdonosa egy alkalommal megkérdezte, indulok-e? A válaszom annyi volt, hogy szerintem nem , de azért visszakérdeztem: Miért, szerinted van esélyem? Azt válaszolta , hogy nincsen, hiszen nem vagyok kisportolva és nem is nézek ki jól. Erre azt mondtam, na, akkor lehet megpróbálom!

Mennyire érezted erősnek a mezőnyt?

Otthon ülve fogalmam sem volt, ki indul, de mikor elmentem az alsónadrág üzletbe érdeklődni, mesélte az eladó, hogy nagyon vegyes a társaság . Aztán jött az első próba, ott volt szerencsém először találkozni mindenkivel. Meglepett, valóban milyen színes a mezőny . Sokan ismerték már egymást korábbról, ami nagyon jó hangulat hangulatot teremtett. Idegenként toppantam be, eleinte kicsit furán éreztem magam, de hamar beilleszkedtem és  sok jó embert volt szerencsém megismerni. Úgy éreztem bárki lehet esélyes, de azért bíztam benne, hogy az első háromba bekerülök.

 

A Mr Magnum indulói

 

Hogy érezted magad szombat este? Milyen volt a hangulat, a feladatok?

Nagyon jól éreztem magam! Hála a kifutó mögött segítő embereknek egyáltalán nem volt az a tipikus versenydrukk senkiben, amit én máshol, sporteseményeken például érezni szoktam. A feladatokat élveztem, de mivel ez volt az első Mr Magnum, látszódott azért, hogy gyerekcipőben jár. Biztos vagyok benne, hogy jövő ilyenkor a második Mr Magnum még nagyobb durranás lesz! Azon én már persze nem fogok indulni, csak tovább adom a koronát az utódomnak.

Mi volt szerinted a győzelmed titka?

Sok edzés és jó forma!

Mit jelent számodra az első Mr Magnumnak lenni?

Mr Magnumnak lenni hihetetlenül jó érzés. Sokan odaköszöntek a szaunában, gratuláltak , beszélgettek velem. Egyszóval kicsit jobban megismertek . Bízom benne, hogy ezután több ember jár majd a Magnumba, látva azt, milyen nagyszerű emberek is járnak – mint mi, akik elindultunk .

 

Középen Frici, avagy Mr Magnum 2019

FRA EU post inject banner
Previous post

Így ünnepelte a világ a Biszexuális Láthatóság Napját

Next post

A legjobban várt őszi albumok