Lifestyle

Ellen Degeneres nagy bakija a nagy évfordulón

Ellen DeGeneres valami igazán különlegessel szeretett volna készülni szerelmének 15. évfordulójuk alkalmából – bár egy kis baki azért becsúszott.

Ellen repülőgépet bérelt, amely maga után húzott egy transzparenst, rajta szívvel és 15-ös számmal. Ezzel idáig nincs is semmi probléma, de sajnos a méret túl kicsire sikeredett, így Portia de Rossinak igazán meg kellett erőltetnie magát, hogy láthassa a feliratot – számolt a PinkNews.

A viccesen romantikus pillanatról DeGeneres videót is készített, ami Instagram-oldalán megtekinthető.

Ma tizenöt éve, hogy Portia és én elkezdtünk randizni. Felbéreltem egy repülőgépet, hogy repüljön el a házunk előtt egy transzparenssel, amin egy 15-ös felirat és egy szív láthatóak. […] A méreteket mondjuk pontosabban is meghatározhattam volna.

A közösségi média imádta a videót és a kommentek is megerősítették, hogy bár a meglepetés nem úgy alakult, ahogyan Ellen tervezte, mégis a legfontosabb, hogy gondolt feleségére és ilyen romantikus ajándékkal készült neki.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Portia and I started dating 15 years ago today. I hired a plane to fly by the house with a banner that said 15 with a heart. I should have specified the size.

Ellen (@theellenshow) által megosztott bejegyzés,

 

hirdetés
hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
hirdetés