Színes

Kristen Stewart az eddigi „legmelegebb” címlapfotóját akarta elkészíteni

 

Kristen Stewart úgy nyilatkozott, hogy a „legmelegebb kib*szott dolgot” akarta csinálni a Rolling Stone magazin címlapfotózására. Az Alkonyat-sorozattal népszerűvé vált, majd 2017-ben coming outolt színésznő az interjúban arról beszélt, hogy a nemi szerepek megfordítására törekszik a fotósorozattal.

„Ha végigcsinálom az egész Alkonyat-sorozatot anélkül, hogy valaha is Rolling Stone-címlapot készítenék, az azért van, mert a fiúk voltak a szexszimbólumok” – mondja. „Most én akarom a legmelegebb kib*szott dolgot csinálni, amit valaha láttál életedben. Ha növeszthetnék egy kis bajuszt, ha növeszthetnék egy huncut kis szőrcsíkot a hasamon és kigombolhatnám a nadrágomat, megtenném. A srácok – már bocsánat – de a kib*szott fanszőrzetüket állandóan az arcomba tolják; én meg azt mondom, hogy na jó, hát legyen.”

A fotósorozaton a Bundesliga-frizurás Stewart fiús öltözékeket kombinál bugyikkal és rövidnadrágokkal. A fotók azonnal népszerűvé váltak a közösségi médiában. A rajongók pedig örömmel fogadták, hogy egy queer hírességnek lehetősége nyílik egy olyan szexi fotózásra, amely nem a férfitekintetet szolgálja ki.

Stewart szerint neki sokkal könnyebb most már olyan szerepeket vállalni, amelyek közelebb állnak a valódi énjéhez, mint például Jodie Fosternek volt. Ugyanakkor azt is állítja, hogy hiába több most a lehetőség egy queer filmes számára, akadályok továbbra is léteznek. A színésznő évek óta küzd azért, hogy megfilmesíthesse Lidia Yuknavitch The Chronology of Water című memoárját, amely a szerző bántalmazással kapcsolatos tapasztalatait, halva született lánya elvesztését, meghiúsult házasságait, nőkkel való BDSM-kapcsolatait és a függőségét dolgozza fel – olyan témákat, amelyek Stewart szerint annyira tabunak számítanak, hogy „az már-már izgató”.

Stewart szerint senki nem meri finanszírozni a projektet az extrém témái miatt, de a színésznő úgy véli, ha férfi lenne, nem lenne akadálya, hogy megcsinálja.

Stewart egyébként azt is elmesélte, hogy az Saturday Night Live műsorban történt előbújását Donald Trump tweetje inspirálta, melyben az Egyesült Államok korábbi elnöke azt javasolta Robert Pattinsonnak, hogy ne jöjjön össze újra Stewarttal, aki megcsalta őt. A műsor írói hívták fel a figyelmét a tweetre, Stewart pedig akkor azt gondolta, „Ember, ha tudnád…”, majd a műsorban bejelentette, hogy biszexuális.

Kristen Stewart egyébként boldog párkapcsolatban él barátnőjével, Dylan Meyerrel, aki el is jegyezte. Meyer Valentin-nap alkalmából „első számú crushomnak” nevezte Stewartot és a közös képük alá azt is odaírta, hogy mennyire odáig van szerelméért.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Dylan Meyer (@spillzdylz) által megosztott bejegyzés

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin