Nagyvilág

Férjhez ment a ChatGPT vezérigazgatója

Sam Altman, az OpenAI vezérigazgatója összeházasodott élettársával, Oliver Mulherinnel. A pár múlt héten egy trópusi helyen tartotta meg a szűkkörű tengerparti ceremóniát. Miután az esküvőről készült fotók elkezdtek keringeni a közösségi médiában, Altman az NBC-nek megerősítette az eseményt.

 

Forrás: Instagram

 

A pár viszonylag privátan kezeli a kapcsolatát, a magánéletükről kevés információt közölnek az interneten. Első közös nyilvános szereplésükre 2023 júniusában került sor, méghozzá a Fehér Házban, Joe Biden elnök oldalán.

A TIME magazin által 2023-ban az év vezérigazgatójának választott Altman a ChatGPT mögött álló mesterséges intelligenciával foglalkozó Open AI társalapítójaként gyorsan nemzetközi ismertségre tett szert.

A vállalat online nyilatkozatában a következőket írja: „Az OpenAI egy AI-kutató és -beépítő vállalat. Küldetésünk, hogy a mesterséges általános intelligencia az egész emberiség javát szolgálja.„, ezen belül a Chat GPT egy mesterséges intelligenciával rendelkező chatbotot szolgál, amely a nyelv segítségével emberhez hasonló párbeszédeket hoz létre.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin