Színes

Felfedte párját a közösségi médiában a nyíltan meleg focista

 

 

2021 októberében Josh Cavallo lett az első élvonalbeli profi labdarúgó, aki melegként coming outolt. „Üdv mindenkinek, Josh Cavallo vagyok” – mondta az ausztrál sportoló a közösségi médiában megosztott videóban. „Az otthonomban vagyok, Adelaide-ben. Van valami személyes, amit meg kell osztanom mindenkivel. Focista vagyok és meleg„.

Cavallo azóta nagy utat tett meg. Szószólója lett az LMBTQ+ befogadásnak nemcsak a labdarúgásban, hanem általában véve a sport világában. Egyenesen felszólította a FIFA-t, amiért a 2022-es világbajnokságot egy olyan országban rendezi meg, mint Katar, ahol a homoszexualitás még mindig illegálisnak számít. Emellett több, a sokszínűséget és a befogadást népszerűsítő kampányban is szerepelt, és vendégzsűriként szerepelt a Drag Race Down Under harmadik évadában.

Most úgy tűnik, Cavallo megtalálta a szerelmet, és készen áll arra, hogy a nyilvánosság előtt is felvállalja. Szerdán, december 13-án Cavallo megosztott egy imádnivaló kis videót Instagram Storyban, amelyben lefekvés előtt megpróbálja megcsókolni a barátját. „A mi jóéjt csókjaink [dinoszaurusz emoji] [szív emoji]”.

Cavallo barátjáról, Leighton Morrellről az Instagram oldalán annyi derül ki, hogy villanyszerelő, aki Ausztráliában él. Több képén rögbizni látni, és olyan hashtageket használ, mint a #inclusivesports. Korábbi bejegyzéseiben már feltűnik Josh, és üsszességében úgy tűnik, hogy nagyon boldogok!

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Leighton Morrell (@leighton_morrell) által megosztott bejegyzés

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Leighton Morrell (@leighton_morrell) által megosztott bejegyzés

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin