Színes

A meleg pár 25 évvel később jött rá, gyerekként közös fotó készült róluk

Nem mindennapi történet Kenny McCleary és Aaron Alexis megismerkedése, akik a Tindernek köszönhetően 2020 júniusában találkoztak először. Legalábbis akkor még ezt gondolták, hogy aztán lassan rájöjjenek, 25 évvel korábban úgy készült róluk közös fotó, hogy nem is tudtak egymásról.

Már fél éve alkottak egy párt, amikor McCleary észrevette, hogy az unokatestvére és Alexis édesanyja egymás ismerősei a Facebookon. Hamar kiderült, hogy ők nemcsak közeli barátok voltak egykor, de mindannyian ott voltak egyik rokonuk születésnapi ünnepségén.

„Miután beszéltünk arról, hogy honnan ismerik egymást… Felhozta, hogy ők is ott voltak az unokatestvérem fiának első születésnapi partiján, ahol pónik is voltak. Emlékeztem rá, hogy én is voltam egy pónis születésnapon, és miután gyorsan átnéztük a családi fotókat az anyukám házában, találtunk egy képet rólam egy pónin, és észrevettük rajta Aaront az apukájával előttünk”mesélte McCleary a PinkNews-nak.

„Vad volt egy ugyanott készült fényképet látni mindkettőnkről, szó szerint 5 méterre egymástól, és még csak nem is tudtunk róla. A barátommal 25 évvel ezelőtt ugyanazon a születésnapi bulin voltunk (én a bal oldali pónin, ő pedig a jobb oldali pónin). Olyan őrületes belegondolni, hogy 25 évvel később milyen szerencsés vagyok.”

Amikor a régi képet az eljegyzésükről szóló közös fotóval együtt újra megosztotta a Twitteren, az gyorsan virálissá vált.

 

„Nem számítottunk arra, hogy ilyen sok pozitív támogatást kapunk” – mondta McCleary. „Jó volt látni, hogy a történetünkkel inspiráltuk az embereket, és hihetetlenül szerencsésnek érezzük magunkat, mert tudjuk, hogy a kapcsolatunk egyedülálló. Tudjuk, hogy sokszor voltunk ugyanazon a helyen vagy környéken ugyanabban az időben, de soha nem találkoztunk közvetlenül egymással. Mintha az idő és a sors kísértett volna minket, de a tökéletes pillanatig nem hozott össze minket.
Hiszünk abban, hogy az univerzumnak egy magasabb rendű időzítése van mindenhez, és nekünk is megvoltak a magunk tapasztalatai, amelyek olyan emberekké formáltak minket, akik most ebben az erős kapcsolatban vagyunk. Az univerzum és a sors okkal hozott össze minket.”

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin