Hírek

Egyszerre tíz meleg férfit mészárolt le az Iszlám Állam

Alig pár nappal azután, hogy az online közösségi oldalakra fotók kerültek fel egy meleg férfi brutális meggyilkolásáról, megfigyelő csoport jelentése szerint ismét saját nemükhöz vonzódó személyeket végeztek ki. Ezúttal két különböző helyszínen. Hét férfit a Szíria szívében található Rastan városában, további hármat – közöttük egy tinédzser fiút, akinek pontos koráról nincsenek információk – az észak-szíriai Hreitanban.

A fotó egy korábbi kivégzés alkalmával készült
A fotó egy korábbi kivégzés alkalmával készült

A megfigyelést végző csoport vezetője, Rami Abdel Rahman közölte a sajtóval, hogy bár mindkét kivégzés a nyilvánosság előtt zajlott, kép- és videófelvételek azért nem láthatóak, mert a helyszínen lévő katonák mindenkitől elvették a készülékeket, akik felvételt készítettek, majd megsemmisítették őket.

Múlt hónapban az Egyesült Nemzetek Szervezetének Biztonsági Tanácsa meghallgatást tartott, ahol két, az Iszlám Államból sikeresen elmenekülő meleg férfi számolt be tapasztalatairól. Elbeszélésük szerint a katonák vadásszák a melegeket, az utcán állítanak le embereket, átnézik a telefonokat gyanús fotók után kutatva. Belenéznek a Facebook adatlapokba, személyes üzenetekbe. Aki fennakad a szűrőn, annak a Facebook-ismerőseit is elkezdik nyomozni és így, mint a dőlő dominó tagjait, egyesével kezdik levadászni a melegeket

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin