Lifestyle

Draggeli vasárnapra – avagy újra Rainbow Brunch a 10 Sixty-Six-ben

 

Ismét elérkezünk a hónap második vasárnapjához, amikor újra az egész napunkat feláldozhatjuk a kikapcsolódás oltárán – ezúttal egy kis csavarral. Délután egy órától a porondon nem más, mint az esemény háziasszonya, Giselle, aki egy kis uzsonna közben a színpadon elkészíti kedvenc villásreggelijét, valamint a legjobb fogásait is elleshetjük őnagyságától, hiszen köztudott, hogy Giselle nem csak az éjszakai élet üstököse – a konyhában is megállja a helyét, és egy fakanállal bármire képes.

Kivételes gasztro-tudományának legjavát adja át mindannyiunknak a klasszikus Giselle-stílusban. Mindemellet vár minket a szokásos Rainbow Brunch hangulat egész nap, hiszen szép lassan minden hónapban fix programunk, hogy vasárnap reggel összeszedjük magunkat, hónunk alá csapjuk barátunkat, barátnőnket, és vesszük az irányt a 10 Sixty-Six felé. Reggel tíztől délután négyig itt kipihenhetjük a szombat estét, vagy eltölthetünk egy kis időt azokkal, akik fontosak nekünk, minőségi kiszolgálás és kulináris élmények közepette.

Az idei Budapest Pride after programjaként jött létre a Rainbow Brunch, és azóta örvend minden hónapban nagy népszerűségnek. Hol élőzenével, hol transzvesztita előadókkal várnak minket, és a paletta csak egyre bővül, ahogy a legkülönbözőbb ötletekkel rukkol elő a 10 Sixty-Six kreatív csapata. Nem meglepő, hogy rendre megtelik a hely minden alkalommal – meleg reggelik garmadájából válogathatunk, és itt mindenki megtalálhatja, ami az ízlésének a leginkább megfelel.

 

Tartsatok velünk október 13-án, vasárnap a 10 Sixty-Six Barban!
A Facebook eseményért KATTINTS!

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb