Színes

Csakazértis Szilveszter: bulizz otthonról a Telekom Electronic Beats évzáró streamjével

A Telekom Electronic Beats hazai csapata a furcsán alakult év ellenére is mindvégig igyekezett izgalmas tartalmakkal ellátni a zenerajongókat. Az electronicbeats.hu folyamatosan szemlézte 2020 legjobb magyar és külföldi zenéit, SzpottoljOtthon nevű videotream-sorozatuk pedig a fellépések nélkül maradt zenészeket és dj-ket mozgósította. 

 

 

Utóbbi formátumot emelik négyzetre az év utolsó napján: szilveszter éjjel egy hat órán át tartó nagyszabású eseménybe csatlakozhat be bárki 21 órától, ezúttal viszont nem csak nézőként, de aktívan alakítva is azt, hozzájárulva az össznépi hangulathoz, amiből nem sok jutott nekünk idén. Aki a kijárási korlátozás ellenére is szeretne majdnem részt venni a buliban, az az otthon biztonságos melegéből, a Zoom alkalmazás segítségével társulhat be a közösségi élménybe, a szerkesztők pedig akár őt is bekapcsolhatják – és be is fogják kapcsolni – a közben élő egyenesben zajló streambe. 

A buliban olyanok fognak zenélni, mint a nyári La Boum kastélybulit megidézve egyetlen szuperprodukcióvá összeálló négy zenekar, a Fran Palermo, a Mary Popkids, a Bohemian Betyars és a Middlemist Red, illetve a hazai elektronikus zenei underground remek lemezlovasai, az este megkoronázásaképpen pedig két világsztár dj Svédországból, a magyar származású Kornél Kovács és Axel Boman lép a keverő mögé. És ha ez nem volna elég, az internet mémes-ironikus zugaiból jól ismert műsorvezetők fogják mindezt egyetlen mederbe terelni.

A részvételi szándékot ebben a Facebook-eseményben lehet jelezni.

 

A karantén (jó) zenés oldala

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin