Utazás

Bulizz a Szigeten a Magic Mirrorban, és nyerj egy utat Máltára!

 

Amíg hazánk sajnos évről évre hátrább kerül, addig Málta az elmúlt években többször is az előkelő első helyezést érte el az ILGA Europe indexen, ami a kontinens országait rangsorolja az LMBTQ+ jogokat és az elfogadást vizsgálva.

A parányi szigetország most ráadásul nagy izgalommal várja a szeptembert, mert idén itt rendezik az egyhetes EuroPride fesztivált. Az egyik legnagyobb idei mediterrán pride, a EuroPride Valletta 2023 legnagyobb attrakciója Christina Aguilera ingyenes koncertje lesz, közvetlenül a felvonulás után.

A szeptemberi esemény előtt most mi is belekóstolhatunk a máltai LMBTQ éjszakai életbe, ugyanis a Szigeten augusztus 12-én este Málta legnépszerűbb LMBTQ partysorozata, a Lollipop lesz a Magic Mirror vendége. A máltai éjszakai élet egyik meghatározó bulija erre az alkalomra egy látványos és színvonalas partival készül. Az este során pedig ajándékokat is bezsebelhetünk a Visit Malta jóvoltából, valamint részt vehetünk egy játékban is. Ennek főnyereménye két éjszaka egy 4 csillagos szállodában Máltán, két fő részére.

Ehhez mindössze annyit kell tennünk, hogy felkeressük a buliban a Visit Malta szelfi-falat, ez elkészített szelfit pedig feltöltjük az Instagramra a #visitmaltahu hashtaggel – akár poszt, akár Stories formájában. Mindezt még a buli után másnap is megtehetjük, egészen vasárnap délig. A sorsolás eredményét keresd majd a Visit Malta magyarországi Facebook-oldalán, valamint a Humen Facebook- és Instagram-oldalán!

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin