Hírek

Börtönbe vonul a férfi légiutaskísérő fenekét markolászó utas

A testi épséget közvetlenül fenyegető szexuális zaklatás és szóbeli fenyegetés vádjában bűnősnek találták és fél év börtönbüntetésre ítélték Gavin Capps-t, aki tavaly januárban az EasyJet Manchester-Reykjavík járatán viselkedett elfogadhatatlanul.

A problémák akkor kezdődtek, amikor az 51 éves férfi lehúzott egymás után három doboz sört. Ettől felbátorodva először a gép elejébe ment, hogy még több alkoholt követeljen magának, majd miután a légiutaskísérők elutasították, a duty free kocsiról cigarettát lopott és az ülése alá rejtette.

 

Gavin Capps

 

De Gavin ezután sem nyugodott le, a mellette elhaladó és épp másik utast kiszolgáló férfi légiutaskísérő fenekébe markolt. Mint azt a bíróságon az áldozat, David Calder elmondta, az ittas állapotban lévő brit állampolgár kifejezetten durván és fájdalmasan markolt a fenekébe. Amikor David számonkérte Gavint, hogy mégis mit művel, az kiabálni kezdett: „Meleg vagy és a seggedet fogom! Nem is vagy brit, ha azt hiszed ez szexuális zaklatás!

A légiutaskísérő ezt követően panaszt tett a pilótánál, aki értesítette az izlandi rendőrséget. Gavin közben több fényképet is készített a fiatalemberről. „A meleg srác letartóztattat szexuális zaklatásért” – ismételgette fennhangon. David később elmondta a bíróságon, hogy megalázva és megszégyenítve érezte magát különösen annyi ember, köztük számos gyerek előtt. „Nem azért járok dolgozni, hogy ilyen emberek zaklassanak” – tette hozzá.

Gavin azért is kapott végül letöltendő börtönbüntetést, mert ez már nem az első, alkohol okozta incidense volt. Tavaly márciusban izlandi halász munkáját is elveszítette, bár azóta filézőként ismét elhelyezkedett – számol be a PinkNews.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin