Színes

Bobby Berk nélkül folytatódik a Queer Eye

A Queer Eye lakberendezője, Bobby Berk a közösségi médiában osztotta meg a hírt, miszerint nyolc évad után távozott a Netflix népszerű műsorából. A sztár azóta volt a Fab Five tagja, hogy a sorozat újraálmodott változata 2018-ban a streaming szolgáltató kínálatába került.

Bobby egy érzelmes bejegyzésben úgy fogalmazott, hogy „nem könnyű, de szükséges döntés volt”, hogy abbahagyja. „A Queer Eye közösségnek, akik családtagjaimmá váltak. A szeretet, amit az elmúlt 6 évben kaptam tőletek, egészen szürreális volt. Ránk hangolódtatok, elkötelezett rajongók voltatok, és együtt megoszthattuk a tervezés gyógyító erejét. Mindannyiótoktól tanultam a kedvességről, a szeretetről és az elfogadásról, és ez jobbá tette az életemet„. Bobby a továbbiakban elmondta, hogy egy életere magával viszi az ölelést és elfogadást, amit a nézőktől kapott.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Bobby Berk (@bobby) által megosztott bejegyzés

 

Hozzátette: „Az évek során ti, a Queer Eye elkötelezett rajongói rengeteg történetet osztottatok meg velem arról, hogy a sorozat hogyan érintette meg az életeteket, és nem is lehetnék hálásabb mindannyiótoknak, amiért elég bátrak vagytok ahhoz, hogy megosszátok tapasztalataitokat.

A csodálatos, szerető és bátor hőseinknek annyi mindent szeretnék mondani, és annyi hálát szeretnék kifejezni mindannyiótoknak, amiért beengedtek az otthonotokba és a szívetekbe. Mindezt nektek köszönhetem, hogy ennyi éven át kitartottam, és mindannyian jobbá változtattatok engem„.

Nagyon büszke vagyok mindannyiótokra! Az, hogy segíthetek nektek abban, hogy megtaláljátok önmagatokból a legjobbat, olyasmi, amit soha nem vettem és soha nem is fogok természetesnek venni. Nehéz szívvel jelentem be, hogy a 8. évad lesz az utolsó évadom a Queer Eye-ban. Nem volt könnyű megbékélni ezzel a döntéssel, de szükséges volt. Bár az utam a Queer Eye-jal véget ért, az utam veletek nem„.

A Queer Eye hetedik évada elérhető Netflixen – Magyarországon is. A nyolcadik évadról egyelőre nem tudni, mikor jelenik meg.

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin