Színes

Filmszerepet kapott a Queer Eye Antoni Porowskija

Antoni Porowski egyike annak a négy színésznek, akik Jim Parsons közelgő filmes projektjében játszanak. A Spoiler Alert című filmben a Tony-díjas Nikki M. James (The Book of Mormon), Bill Irwin (Rachel Getting Married) és Jeffery Self (Search Party) is szerepet kap majd.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Antoni Porowski (@antoni) által megosztott bejegyzés

 

A Michael Ausiello bestsellere, Spoiler Alert: A hős meghal című memoárja alapján készülő film Ausiello egykori társának, Kitnek érzelmileg viharos 11 hónapos útját követi végstádiumú rákbetegségének diagnózisától a haláláig. Az elbeszélésbe beleszövődik a pár 14 évig tartó románcának érzelmi hullámvasútja is.

A filmben Parsons játssza Ausiello szerepét, Ben Aldridge Kit-et, Sally Field pedig Kit édesanyját. A filmet Michael Showalter rendezi, a forgatókönyvet pedig Ausiello, David Marshall Grant és Dan Savage aktivista írták – számol be az Out magazin.

Bár Porowski elsősorban a Netflix Queer Eye című sorozatának avokádó-kedvelő étel- és borszakértőjeként ismert, de van némi színészi tapasztalata is. Voltak kisebb szerepei olyan tévésorozatokban, mint a Blue Mountain State és a The Blacklist, és olyan független filmekben is feltűnt, mint a Daddy’s Boy, az Elliot szerelmei és a Blood Surf.

 

 

A Spoiler Alert fő forgatási napjai nemrég értek véget New Yorkban. A filmet a Focus Features forgalmazza majd, és jelenleg nincs megjelenési dátuma.

Nem ez az egyetlen projekt, amin Porowski jelenleg dolgozik. A Queer Eye mellett egy új Netflix romkom-sorozatot is fejleszt Girls & Boys címmel, amely a férfiakkal és nőkkel való randizással kapcsolatos tapasztalatairól szól.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin