Színes

Azonos nemű párral mutatja be legújabb kiegészítőjét a The Sims 4

Február 29-én, csütörtökön érkezik a The Sims 4 életszimulációs játék legújabb kiegészítője, amely a Crystal Creations nevet kapta. A neve mellett a csomagot bemutató trailer is utal rá, mire számíthat, aki 10 euróért megvásárolja az alapjátéka és többi kiegészítője mellé: a természetben található kristályok segítségével ékszereket készíthetünk – de a már megszokott simses csavarnak köszönhetően nem puszta ékszerekről van szó, hanem mindegyik valamilyen különleges képességgel bír. Akad közöttük például, amellyel maga a Kaszás is megidézhető.

A kiegészítő trailerje a reprezentáció szempontjából különösen érdekes és fontos, hiszen egy azonos nemű pár, két hölgy mindennapjaiba kaphatunk betekintést, ahogyan ékszereket készítenek, és lepik meg egymást velük.

 

 

A The Sims 4 immár tíz éves történelme során számos alkalommal tett jelentőségteljes gesztust az LMBTQ-közösség felé. Volt már példa ingyenes pride kiegészítőre, és több más kiegészítő trailerjében is felbukkantak azonos nemű párok. 2022 óta a simjeink szexuális orientációját is beállíthatjuk (beleértve az aszexuális orientációt), tavaly óta pedig a transznemű közösség láthatóságában is nagy lépés történt előre:

 

A transznemű közösség láthatóságát segítő frissítést kapott a The Sims 4

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin