Színes

A transznemű közösség láthatóságát segítő frissítést kapott a The Sims 4

A The Sims ismét bebizonyította, mennyire egyszerű hozzájárulni egy közösség láthatóságához – ezúttal a transznemű karakterek testreszabásának lehetőségével.

Az életszimulációs játékot fejlesztő Electronic Arts (EA) kedden jelentette be, hogy a játékba olyan transz-inkluzív opciókat tesznek, mint a mellkas-rekonstrukcióból eredeő műtéti hegek, a kötőszalagok és az alakformáló ruhák.

A frissítés egy többéves folyamat újabb állomása, amelynek során egyre bővültek a transz-inkluzív karakterformálási lehetőségek, például a megváltoztatható névmásokkal, öltözközési lehetőségekkel és testalkati opciókkal.

Annyi újdonsággal szolgál ez a frissítés, és alig várjuk, hogy belevessük magunkat és meséljünk nektek róla” – írta közleményében az EA. „Bár hozzáadtunk néhány új eszközt, ezek pusztán vizuálisak, és nem adnak hozzá új játékmenet-funkciókat„.

 

 

Az új lehetőségek nemcsak a transznemű közösség láthatóságát segítik. A frissítéssel érkeztek más eszközök is: hallókészülékek és a glükózmonitorok. A mellkasi műtéti hegek a férfias testtípusokhoz állnak rendelkezésre, és a transznemű férfiak, valamint a nem-bináris emberek számára a mellszövet eltávolítását célzó eljárás által hagyott hegeket mutatják be.

 

Jön a választható szexuális orientáció a Sims 4-ben

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin