LifestylePride

Ingyenes Pride kiegészítővel lepte meg játékosait a The Sims 4

Apró, de annál nagyobb jelentőségű csomagot tett elérhetővé a The Sims 4 minden játékosa részére: tegnap óta elérhető Pride Hónap kollekciójuk, amelyet az It Gets Better Projecttel összefogva alkottak meg.

A csomag része szivárvány színű és It Gets Better feliratú póló minden generáció számára, valamint a falra kifüggeszthető szivárványzászló, sőt, nemsemleges ajtókat is használhatunk mostantól a fürdőszoba bejárataként.

 

 

A The Sims mindig is élen járt az LMBTQ-közösség láthatóvá tételében és egyenlőként kezelésében. Azonos nemű párok házasságára a The Sims 2 piacra kerülése, tehát 2004 óta van lehetőség – ahogy gyermek örökbefogadására is meleg és leszbikus pároknak. Emellett a The Sims 4 tavalyelőtt bevezetett újításának köszönhetően transznemű szereplőkkel is játszhatunk.

Arról nem is beszélve, hogy az elmúlt időszak két nagy kiegészítőjének trailerjében is feltűntek azonos nemű párok, vagy éppen meleg pár esküvője.

Most pénteken pedig érkezik a játék következő nagy lélegzetvételű kiegészítője, amelynek köszönhetően hableányokat és hablegényeket is létrehozhatunk majd:

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb